19 / 04 / 2024

İlyas Müslüm

İlyas Müslüm

BDG İnşaat Turizm Limited Şirketi, Ersan Karaman, İlyas Müslüm tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

İlyas Avcı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İnfo Yatırım’da hangi görevde bulunuyor?

İlyas Avcı ne zaman ve nereden mezun oldu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi belgeleri bulunuyor? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte İlyas Avcı ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Mercedes-AMG SL Roadster'ı bir daha bu fiyatlara bulamayabilirsiniz! İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-AMG SL Roadster'ın Kasım ayı güncel fiyat listesi dikkat çekiyor. Peki  Mercedes-AMG SL Roadster kaç TL? İşte  Mercedes-AMG SL Roadster 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal’da  200 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Burak Durak tarafından kuruldu.

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

İlyas Müslüm Haberi

İlyas Müslüm

BDG İnşaat Turizm Limited Şirketi, Ersan Karaman, İlyas Müslüm tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 

BDG İnşaat Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1-)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-)    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...