25 / 04 / 2024

İlyasoğlu Tarım İnşaat adresi

İlyasoğlu Tarım İnşaat adresi

İlyasoğlu Tarım İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevda İlyasoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karzaoğlu tarafından kuruldu.

İlyasoğlu Tarım İnşaat adresi Haberi

İlyasoğlu Tarım İnşaat adresi

İlyasoğlu Tarım İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevda İlyasoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu. 


İlyasoğlu Tarım İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...