18 / 04 / 2024

İmar barışı başvuru yerleri

İmar barışı başvuru yerleri

AK Parti İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Bilal Doğan Karabağlar'da imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. Doğan imar barışının daha güvenli ve sağlıklı kentler kurmak için atılmış çok önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

İmar barışına başvurular 270 bine ulaştı!

İmar barışında ilk 4 günde yapılan başvuru sayısı 270 bine ulaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar barışından sonra yasaya aykırı olarak yapı inşa edenler için 1 yıl hapis cezası verileceğini açıkladı....

İmar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışına e-devlet üzerinden veya Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da imar barışı için nereye başvurulacak? İşte imar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışı başvuru yerleri 2018!

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi alınabiliyor. Peki, imar barışına nereden başvurulur? İşte imar barışı başvuru yerleri 2018..

İmar barışı için nereye başvurulur?

Bakanlar Kurulu'nda kabul edilen imar barışı uygulamasından kimler yararlanabilecek? İmar barışı için nereye başvurulacak?

İstanbul'da imar barışına nereden başvurabilirsiniz?

İmar barışı başvuruları e-devlet kapısı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yetkilendirdiği kuruluşlardan yapılabiliyor. Peki, İstanbul'da imar barışına nereden başvurabilirsiniz?

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

İmar durum belgesi başvuru dilekçesi örneği 2022!

Bir arsanın ve üzerinde inşa edilecek olan yapının kullanım sınırlarını, koşullarını belirten belgeye imar durum belgesi deniyor. Bu belgeyi alabilmek için belediyeye bir dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. Peki, İmar durum belgesi başvuru dilekçesi nasıl hazırlanır?

Yapı Kayıt Belgesi başvuru sorgulama 2021!

İmar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılar Yapı Kayıt Belgesi ile kayıt altına alınıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi nasıl alınır? Yapı Kayıt Belgesi başvurusu nasıl yapılır? İşte Yapı Kayıt Belgesi başvuru sorgulama 2021...

İmar Barışı'na en çok başvuru Beykoz'dan yapıldı!

İstanbul’da imar Barışı'na en çok başvuru yapılan ilçe Beykoz oldu. Beykoz’da 35 binin üzerinde kişi başvuruda bulundu.

Manisa'da imar barışı için 16 bin 932 başvuru!

31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş  olan yapıların imar ve iskan sorununun çözülmesi amacıyla hayata geçirilen imar barışından yararlanmak için 16 bin 932 yapı sahibi Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı.

İmar barışında 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2018'de hayata geçirilen imar barışı uygulaması kapsamında, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılaşmaya gidilen 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını açıkladı...

İmar barışı başvurusu yapılan hazine taşınmazlarıyla ilgili 10 soru TBMM'de!

İmar barışı başvurusu yapılan yapıların bulunduğu hazine taşınmazlarının yapı kayıt belgesi sahiplerine satışı ve tapu işlemleri ile ilgili genelge meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 4 adet konut bulunuyor.

İmar barışı başvuruları ve elde edilen gelir TBMM'de!

İmar barışı uygulamasına yapılan başvurulara ve elde edilen gelir meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar barışına 10 milyon 250 bin başvuru geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İmar barışı başvuru süremiz 15 Haziran'da doldu. Ödeme süremiz de 30 Haziran 2019 tarihinde tamamlanıyor. Bugüne kadar imar barışına 10 milyon 250 bin vatandaşımız başvurdu" dedi...

İmar barışına rekor başvuru İzmir'den geldi!

İmar barışı için en çok başvuru İzmir'den geldi. Bölgedeki 811 bin 452 başvuru nüfusa göre oranlandığında İzmir, İstanbul ile Ankara’yı geride bıraktı.

İmar barışı başvuru yerleri Haberi

İmar barışı başvuru yerleri

Milletvekili adayı Bilal Doğan, seçim çalışmalarına Karabağlar'da devam etti. Esnaf ve ev ziyaretler yapan Bilal Doğan, imar barışıyla birlikte hükümetin bölgenin çok önemli bir sorununu çözdüğünü ifade etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre imar barışıyla Türkiye'de 13 milyona yakın hane, işyeri, konut gibi büyük bir kitleyi ilgilendiren imarla ilgili sorunların ortadan kaldırılacağını belirten Doğan, İzmirlilere başvuru için acele etmeleri çağrısında bulundu.

Doğan, proje ile imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılara verilecek kayıt belgesiyle vatandaşların imar sorunları çözüleceğini dile getirdi. Bu düzenleme ile devletle ihtilaflı durumun ortadan kaldırılmasının, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırılmasının hedeflendiğini de sözlerine ekledi. 

İzmir'in, imar barışından en yüksek payı alacak illerin başında geldiğini de belirten...