27 / 04 / 2024

imar planı değşiklikleri

imar planı değşiklikleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı gündeminde 57 imar plan değişikliği bulunuyor. Bugün saat 14:00'de başlayan 5'inci birleşimde ele alınan maddeler ve imar plan değişikliği teklifleri şöyle...

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların imar planı değişiklikleri onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikler onaylandı.

İstanbul’da imar planı değişiklikleri SMS ile öğrenilebilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yaptığı imar plan değişikliklerini İstanbullulara SMS ile bildirecek. Yeni uygulamayı müjdeleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Artık gizli saklı imar planı değişikliği yok; her şey şeffaf, her şey erişilebilir” şeklinde konuştu.

11 maddede imar planı değişikliği!

İmar planlarında değişiklikleri içeren teklif TBMM'ye sunuldu. Peki değişiklik neleri kapsıyor? İşte 11 maddede imar planı değişikliği...

Silivri Belediye Meclisi'nde imar planı değişiklikleri konuşulacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Eylül 2019 Pazartesi Günü 10.00’da yapılacak, toplantıda imar planı değişiklikleri konuşulacak.

İstanbul'daki imar planı değişiklikleriyle ilgili 7 soru!

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişiklikleri konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplanıyor. Toplantıda imar planı değişiklikleri konuşulacak.

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri mecliste!

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 59 maddelik gündem konuşulacak.

Kalamış Yat Limanı'nın imar planı değişikliği onaylandı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı alanına ilişkin koruma amaçlı imar planı değişiklikleri onaylandı.

imar planı değşiklikleri Haberi

imar planı değşiklikleri



İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı birleşimlerinde İstanbul genelinde toplam 57 imar planı değişikliğin gündemine aldı. 


Bugün saat 14:00'de başlayan beşinci birleşimde ele alınan konular arasında taşınmaz satışı ve alımı hakkında Hukuk Komisyonu ile Altyapı Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu Müşterek Raporu, İBB ile Okçular Vakfı arasında protokol yapılması, Hafriyat Alanlarının Tahsisi gibi maddeler bulunuyor. 


Mayıs ayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın onayına sunulacak imar plan değişiklikleri ise şöyle;


Başakşehir ilçesi plan değişikliği hk. İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.(2014/858) 


Kağıthane İlçesi, Karayolları 1.Bölge Müd. Hasdal tesisleri girişi bağlantı yolları N.İ.P – U.İ.P değişikliği hk. Ulaşım ve Trafik Komisyonu ile İmar ve Bayırdırlık Komisyonu Müşterek Raporu. (2013/2172) 


Gaziosmanpaşa ilçesi Küçükköy Meydanı Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği hk. İmar ve...