25 / 04 / 2024

İmo 60ıncı yıl kutlaması

İmo 60ıncı yıl kutlaması

İnşaat Mühendisleri Odası ( İMO ) Bursa Şubesi kuruluşunun 60. yılını Crowne Plaza 'da düzenlenen yemekle kutladı. Geceye oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO'dan yılın üçüncü çeyreğinde 46.4 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, bu senenin üçüncü çeyreğinde 46 milyar 452 milyon 778 bin 367 TL'lik satış yaptı. İşte ayrıntılar...

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Kredi faizlerinde 21 yılın rekoru! İlk kez yüzde 60 sınırı aşıldı! 

Seçimlerden önce yüzde 25 olan ihtiyaç kredi faizleri, 21 yıl aradan sonra ilk kez yüzde 60 sınırın aşarak tarihi rekorunu kırdı.

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

PTT'den 2023 yılında iş fırsatı: Türkiye genelinde 81 ilde 60 bin yeni personel alınacak!

PTT, 2023 yılında işe alım sürecini başlatmaya hazırlanıyor. PTT bu yıl 60 bin yeni personel almayı planlıyor. Uzun zamandır beklenen bu personel alım ilan sonunda duyuruluyor. Şu an 81 ilde PTT iş başvuru platformu aktif olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

İmo 60ıncı yıl kutlaması Haberi

İmo 60ıncı yıl kutlaması

Gecenin açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız "İMO Bursa Şubesi olarak yaptığımız çalışmaları, ileriki yıllarda da devam ettireceğiz. Etkinliklerimizde başta kentimiz olmak üzere ülkemize en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdüreceğiz" dedi. Konuşmanın ardından meslekte 40'ıncı ve 60'ıncı yılını dolduran oda üyelerine de teşekkür plaketi verildi. Gecenin sonunda ise 60. yıl için özel hazırlanan pasta oda yönetim kurulu ve üyelerce hep birlikte kesildi. 60. yılını dolduran Sevim Akyazı, oda başkanı Basri Akyıldız'dan teşekkür plaketi alarak onure edildi. 


Bursa Hakimiyet...