27 / 04 / 2024

İMO kilis

İMO kilis

İnşaat Mühendisleri Odası Kilis'te bulunan üyelerini ziyaret ederek sorunlarını masaya yatırdı. İMO heyeti Kilis'te bulunan üyelerine destek olmak ve sorunları yerinde tespit etmek için üyeleriyle bir araya geldi.

Gaziantep İMO, Kilis'te ortak yatırımları masaya yatırdı!

Gaziantep İMO başkan ve yöneticileri, Kilis Belediyesi ve 7 Aralık Üniversitesini ziyaret ederek ortak projeleri masaya yatırdılar.

İMO'dan Kilis'e çıkarma!

İnşaat Mühendisleri Odası Kilis'te bulunan üyelerini ziyaret ederek sorunlarını masaya yatırdı. İMO heyeti Kilis'te bulunan üyelerine destek olmak ve sorunları yerinde tespit etmek için üyeleriyle bir araya geldi.

Kilis Belediyesi Mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis’e ve Kilislilere yakışır bir tesis olacağını belirtti.

Kilis Belediyesi mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi.

Ağustos ayında Kilis'te 275 konut satıldı!

Kilis'te, Ağustos ayında 275 adet konut satıldı. Kilis tüm iller içinde 64. sırada yer aldı ve Türkiye genelinde satışı yapılan 112 bin 463 konutun yüzde 0,2'si kadar paya sahip oldu.

Kilis’te Ağustos ayında 275 adet konut satıldı!

Kilis tüm iller içinde 64. sırada yer aldı ve Türkiye genelinde satışı yapılan 112 bin 463 konutun yüzde 0,2’si kadar paya sahip oldu. Ağustos ayında gerçekleşen 275 konut satışının 198’i ilk satış olarak, 77’si ikinci el satış olarak gerçekleşti.

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi. İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis İslambey Konağı'nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği'ne bağışlanan İslambey Konağı'nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.1 milyon 200 bin TL finans edilen konağın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis Ruhizade Konağı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Mülkiyeti Kilis Belediyesi’ne ait Ruhizade Konağı’nın restorasyon çalışmaları son aşamaya geldi. Ruhizade Konağı’nın bu yıl içerisinde kadınlara yönelik olarak etkinliklerde çok amaçlı kullanılması planlanıyor.

Kilis Bağarası Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Kilis İl Özel İdaresi tarafından Bağarası (Cengin ) Köyü ile Ravanda Kalesi'nin ulaşımını da sağlayan güzergahtaki köprü can ve mal emniyeti açısından tehlike oluşturduğu gerekçesiyle yıkılarak yerine yenisinin yapımına başlandı.

TİKA Moğolistan’da 89 yıllık okulu yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Moğolistan'da başlayacak yeni eğitim ve öğretim dönemine bir okul tadilatı ile destek verdi.

Kilis Musabeyli'de sosyal konutlar teslim edildi!!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı. Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

İMO kilis Haberi

İMO kilis

İnşaat Mühendisleri Odası Kilis'te bulunan üyelerini ziyaret ederek sorunlarını masaya yatırdı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Kilis'te bulunan üyelerine destek olmak ve sorunları yerinde tespit etmek için üyeleriyle bir araya geldi. Son dönemlerde Kilis'te yaşanan olayların masaya yatırıldığı buluşmada üyelerin yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı ve çözüm noktasında kararlar alındı. Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası başkanlığına seçilen başkan Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Kilis iline giderek üyeleriyle bir araya geldi. Son dönemlerde Kilis'e atılan füzeler dolayısıyla yaşanan sıkıntılardın masaya yatırıldığı toplantıda, üyeler sorunların çözümü konusunda görüşlerini dile getirirken İnşaat Mühendisleri Odası başkan yöneticileri sorunların çözümü konusunda gerekli girişimleri yapacaklarını belirttiler. Kilis'e füze atılmasından dolayı inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar başta olmak üzere üyelerin bireysel olarak karşılaştıkları sorunlarında tartışıldığı...