25 / 04 / 2024

İMO kocaeli semineri mi verdi

İMO kocaeli semineri mi verdi

İMO Kocaeli Şubesi'nde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

Gaziantep'te inşaat sektörü semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, meslek içi eğitimler kapsamında üyelerine yönelik "Şantiye şefinin cezai sorumlulukları" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. 

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.

İMO Kocaeli Şubesi'nde Avrasya Tüneli şantiyesine ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, yapımı devam eden Avrasya Tüneli şantiyesine teknik gezi düzenledi. Proje mühendisi, tünel hakkında İMO üyelerini dateylı şekilde bilgilendirdi.

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Kocaeli'de Betonun Temel Özellikleri semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı.

Bursa'da inşaat sektöründe iş güvenliği semineri verildi!

İnşaat Mühendisleri Odası ( İMO ) Bursa Şubesi tarafından Peri Kalıp işbirliği ile inşaat Sektöründe Endüstriyel Kalıp ve iskele Sistemleri' semineri düzenlendi.

İMO Bursa Şubesi'nden İskele Sistemleri Semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Peri Kalıp işbirliği ile 'İnşaat Sektöründe Endüstriyel Kalıp ve İskele Sistemleri' semineri düzenlendi, düzenlenen seminerde, kalıp iskeleleri ve dikkat edilmesi gerekenler aktarıldı.

Kocaeli İMO'dan Prefabrik Yapılar semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası, üyelerin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, "Prefabrik Yapılar" konulu seminer düzenlendi. Seminer İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Salonunda yapıldı.

Kocaeli'de inşaat mühendislerine imar revizyonları semineri!

Gebze İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen Gebze, Darıca, Çayırova, ve Dilovası 1/1000 Uygulama İmar plan notları ve Tip İmar Yönetmeliği konulu semineri, gerçekleştirildi.

İMO Kocaeli Şubesi, İmar ve Kentleşme Hukuku semineri verdi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından 30 Kasım 2015 tarihinde şube binasının eğitim salonunda şube başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulunun katılımıyla “İmar ve Kentleşme Hukuku konulu seminer düzenledi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan mühendislere kurs!

İnşaat Mühendisleri Odası, proje çizimleri ve statik hesaplamaları için kullanılan 'Sap2000 ve X-Steel' programıyla ilgili kurs düzenledi. İnşaat Mühendisi Musa Turan tarafından İMO Kocaeli Eğitim Salonu’nda düzenlenen kursa üyeler katıldı.

İMO Kocaeli'nde kentsel dönüşüm semineri verdi!

İMO Kocaeli Şubesi'nde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

Kocaeli'de imar ve kıyı uygulamaları eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynaklan Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü ve Marmara Belediyeler Birliği tarafından, ilçe belediyeleri ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanlıkları ile Çevre Koruma Şube Müdürlükleri personeline eğitim semineri dü

İMO kocaeli semineri mi verdi Haberi

İMO kocaeli semineri mi verdi

Kentsel Dönüşüm için seminer verildi İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi yönetimi, meslek içi eğitim kapsamında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile "6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Kapsamındaki Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi. İMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu üyesi, aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Utkan Mutman'ın öncülüğünde gerçekleşen seminere, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitmenleri İnşaat Mühendisi Serdar Cenikli, Şehir Plancısı İsmail Tüzgen ve Uzman Didem Ertek de katıldı. İMO Kocaeli Şubesi Eğitim Salonu'nda gerçekleşen eğitime Kocaeli Üniversitesinin çeşitli birimlerinde çalışan inşaat mühendisi üyeler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi,...