24 / 04 / 2024

İMOS hedefleri

İMOS hedefleri

İMOS hedeflerini büyüttü. İnegöl'de üretim yapan mobilya sanayicileriyle birlikte hareket etmenin verdiği avantajları en iyi şekilde kullanan İMOS Sanayi Bakanlığı'nın da desteğini arkasına alarak İnegöl Mobilyası'na çağ atlatıyor.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Mos Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mos Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Soykıran tarafından kuruldu. 

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Mos Taşınmaz Değerleme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mos Taşınmaz Değerleme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maral Alacahan tarafından kuruldu. 

Mos Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mos Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sıddık Ciğer ve Oğuzhan Ciğer ortaklığında 28 Aralık'ta 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Mos Pazarlama İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Mos Pazarlama İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Emre Arıcan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Emlak Konut GYO'nun 2015 ciro hedefi 6,76 milyar lira!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekim sonu itibarıyla satışlardan yaklaşık 5,27 milyar lira ciro elde ettiklerini belirterek, 2015 hedefleri olan 6,76 milyar lira ciroyu yakalayacaklarını ve bunu kesinlikle aşacaklarını söyledi.

Antalya Elmalı'daki dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak!

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, öncelikli hedefleri arasında belediye personeli başta olmak üzere dar gelirli Elmalılıları evsahibi yapmak olduğunu kaydetti.

Türk Ytong teknolojik altyapısını yeniliyor!

Yapı malzeme sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, kurumsal teknoloji altyapısını yeniliyor. Ytong, büyüme hedefleri ve dinamik yapısıyla uyumlu yeni bir altyapıya geçmek için düğmeye bastı.

8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman TP'nin büyük bir dönüşüm içerisinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin 2023 hedefleri çerçevesinde uluslararası milli bir petrol şirketine dönüşmeyi planladıklarını söyledi.

İMOS hedefleri Haberi

İMOS hedefleri


Çin fiyatlarına Alman kalitesinde İtalyan tasarımlara imza atan İnegöllü mobilyacılar 2 milyar dolarlık Suudi pazarına göz dikti


Mobilya sektöründe önde gelen ve marka olmuş firmaları aynı çatı altında toplamayı başaran İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) hedeflerini büyüttü. İnegöl'de üretim yapan mobilya sanayicileriyle birlikte hareket etmenin verdiği avantajları en iyi şekilde kullanan İMOS Sanayi Bakanlığı'nın da desteğini arkasına alarak İnegöl Mobilyası'na çağ atlatıyor. Dernek çatısı altında kümelenerek hareket eden sanayiciler, dünyanın en önemli akredite mobilya test laboratuvarı olan TÜV Rheinland mobilya test laboratuarının İnegöl'e kazandırılmasını sağladı. İnegöl Mobilyası'na prestij katan projeler üreterek devlet desteği alan İMOS üyesi firmalar ihracatta sağlanan kolaylıklardan da yararlanmaya başladı. İMOS Başkanı Mustafa Akyol, İnegöl mobilyasını 1 milyar dolarlık ihracata ulaştıracak projelerini SABAH BURSA'ya anlattı. 


TÜRKİYE'DE İLK MOBİLYA...