24 / 04 / 2024

imos

imos

MOSDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Türk mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörünün geçen yıl ihracatını 4,1 milyar dolara taşıdığını belirterek, "Sektörümüz 10 yıl önce bir yılda yaptığı ihracatı şimdi sadece iki ayda gerçekleştiriyor." dedi.

İnegöl, Ar-Ge'li mobilya tasarımları ile İMOB'ta!

İnegöllü mobilyacılar 29 ocakta açılacak 9. İstanbul Mobilya Fuarı'na damga vurmaya hazırlanıyor. 5 gün süresince binden fazla markanın koleksiyonlarının sergileneceği fuarda 100 binin üzerinde ziyaretçi hedefleniyor...

imos Haberi

imos

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS), "İnegöl Dünya ile Buluşuyor Projesi" kapsamında Amerika kıtasından bazı ülkelerin Türkiye'deki misyon temsilcilerini konuk etti.


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı da olan Güleç, ilçede bir otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, İMOS'un çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. 


Güleç, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,8 ile dünyada en hızlı büyüyen 6'ncı ülke konumunda olduğunu dile getirerek, "İlk çeyrek büyüme performansımız, Avrupa'nın 27 ülkesinden daha büyük oldu. Böylece Türkiye, son 26 çeyrekte ortalama yüzde 5,1 büyüdü." diye konuştu.


TİM olarak bir yıldır Amerika kıtasına sürekli heyetler düzenlendiklerini aktaran Güleç, bu sene itibarıyla 46 bini aşkın yabancı sermayeli firmanın Türkiye'de faaliyet gösterdiği bilgisini verdi.


Güleç, 916 yabancı firmanın Türkiye'de irtibat...