19 / 04 / 2024

İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç

İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği'nin bu yıl ikinci kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesinde stand ile yer alan Form Şirketler Grubu, gerçekleştirdiği yeşil bina uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü...

İMSAD ve TÜSİAD'dan 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi!

İMSAD tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu yıl TÜSİAD’ın stratejik iş ortaklığında 13 Kasım’da Four Seasons Bosphorus’ta düzenleniyor

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Samut: Başbakan sektöre cesaret verdi!

Samut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, şehirlerin yeniden dizayn edildiğini belirterek, “Türkiye güçlü bir istikrarla kabuk değiştiriyor” dedi. Samut, bu süreçte inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi...

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Hüseyin Başaran: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak!

Gayrimenkul sektörüne Fikirtepe'de Mina Tovvers projesiyle 3 yıl önce hızlı bir giriş yapan Başaran Holding Başkanı Hüseyin Başaran, bölgenin halen yüzde 60'ında imza aşamasına gelinemediğini belirtti .

Hüseyin Aslan: İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce başlatılmalı!

EGE Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Danışma Kurulu, kentsel dönüşümün bir an önce başlatılması konusunda uyarıda bulundu. Aslan dönüşüm başlatılmadıkça büyük deprem facialarının bilançosundan siyasi iktidarın sorumlu olacağını söyledi.

Hüseyin Sözlü: Adana Türkiye'nin lokomotif şehri olacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Geliştirdiğimiz projeler ve yaptığımız çalışmalar ile Adana'yı, özellikle sanayi ve tarım sektörlerinde Türkiye'nin lokomotif şehirlerinden birisi haline getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi inşa edenlere teşekkür etti!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

Hüseyin Dündar Çarşamba projelerini anlattı!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığının 59. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Muharrem Göksel ve başkan yardımcıları, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, belediye meclis üyeleri ve üyeler katıldı.

Hüseyin Sözlü'den kentsel dönüşüme yön verecek açıklamalar!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nin düzenlediği Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Bina Tespiti ve Sorunları konunu panele katıldı.

Hüseyin Tosun Kula projelerini anlattı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun "Oto terminal yapımı, engelsiz yaşam parkı, evlerin restore edilmesi, pazaryeri, hayvan pazarı, sokak ve cadde sağlıklaştırma projeleri hakkında bilgi verdi...

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü geriliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk ekonomisinin amiral gemisinin su aldığını belirterek “İnşaat sektörü git gide geriliyor. Bu azalış, inşaat ve istihdam açısından kötüye gidişi gösteriyor. Bir an önce önlem alınması gerekiyor”

İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç Haberi

İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç

18-19 Şubat  2013'de Swissotel'de gerçekleşen " 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi" nde stand yer alan FORM,  TerraCity AVM, Meydan M1 AVM, Rixos Sungate Otel gibi alanında en büyük ve özel toprak ve su kaynaklı ısı pompası uygulamaları ve Migros Alaçatı Mağazası, Perfetti Sakız Fabrikası, Arçelik Çayırova Fabrikası, Toyota Adapazarı Fabrikası fotovoltaik uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü.  


Zirvenin ikinci günü olan 19 Şubat Salı günü oturum başkanlığını İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç'ın yaptığı " Yeşil Binalarda Malzeme" konulu oturuma konuşmacı olarak katılan Form Şirketler Grubu Başkanı Tunç Korun, yeşil binalarda fotovoltaik ve ısı pompası uygulamaları konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda  Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın 2008 yılında çıkardığı “Binalarda Enerji Performansı “yönetmeliği madde 22'ye de değinen Tunç Korun, 20 bin m² üstünde...