29 / 03 / 2024

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İmtiyaz Yetkin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaş Yankın tarafından kuruldu.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasn Said,, Ali Al Abed, Mohamad Hamouda ve Wasım Almuqrı ortaklığında kuruldu.

Fünün Eng İnşaat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fünün Eng İnşaat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Marwan Alchıkh Omar ve Loaı Alshıkh Omar ortaklığında kuruldu. 

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Birincisınıf Motorlu Araçlar Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birincisınıf Motorlu Araçlar Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alp Gofralılar tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Sayım Sokak'ta kuruldu.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Mentaş Yapı Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentaş Yapı Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te, Metin Taşkıran Müdürlüğü'nde kuruldu.

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İmtiyaz Yetkin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...