19 / 04 / 2024

İn istanbul fiyat ne zaman teslim edilecek

İn istanbul fiyat ne zaman teslim edilecek

İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İnistanbul Gala projesinde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar seviyesinde işlem gördü

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Brent petrolde son dakika: Brent petrolün varil fiyatı 87,51 dolar oldu! 

Brent petrolün varil fiyatı dün 89 dolara kadar yükselirken, günü 88,15 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün düne göre yüzde 0,72 düşüşle 87,51 dolar oldu.

Brent petrolün varil fiyatı son bir ayın en düşük seviyesinde!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı 88,79 dolara gerileyerek son bir ayın en düşük seviyesini gördü...

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Suudi Arabistan kesintiyi uzattı, brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı!

Suudi Arabistan, Temmuz ayı itibarıyla uygulamış olduğu günlük 1 milyon varil gönüllü petrol üretimi kesintisini sene sonuna kadar uzattığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmeyle brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı...

Brent petrolün varil fiyatı 88,92 dolara çıkarak resmen rekor kırdı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan ve Rusya'nın arz kesintilerine Ekim ayında da devam edeceği endişeleriyle 88,92 dolara çıkarak geçen sene kasım ayından bu yana en yüksek seviyeleri gördü.

Kia EV6’nın yeni fiyatı açıklandı! En ucuz EV6 ne kadar oldu?

Elektrikli crossover sınıfındaki Kia EV6’nın yeni fiyatı belli oldu. Kia, yaptığı açıklamada EV6’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştığını duyurdu.

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 730 bin TL oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) verilerine göre standart altının kilogram fiyatı belli oldu. Buna göre 1 kg altının fiyatı 1 milyon 730 bin liraya yükseldi.

Altında son dakika: Altının kilogram fiyatı arttı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) verilerine göre standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 717 bin 998 TL'ye yükseldi.

Altının kilogram fiyatı yükselerek 1 milyon 713 bin lira oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı yükseldi ve 1 milyon 713 bin lira oldu.

İn istanbul fiyat ne zaman teslim edilecek Haberi

İn istanbul fiyat ne zaman teslim edilecek

3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen Nef Topkapı İnistanbul projesinde otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası ve fitness center gibi sosyal donatılar mevcut.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı İnistanbul Gala projesinde teslimler 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek.


İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 470 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Nef Topkapı İnistanbul projesinde 2 bin 100 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabiliyor


Nef Topkapı İnistanbul projesi ulaşım bilgileri kapsamında Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, metroya...