27 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat ne zaman kuruldu

İnanlar İnşaat ne zaman kuruldu

İnşaat sektörünün en eski markalarından biri olan İnanlar İnşaatın temelleri 1965'te Nurettin, Bahattin ve Alaaddin İnan tarafından İstanbul'da atıldı. 1969'da kardeşlere Erzincan'daki Kereste işini bırakıp İstanbul'a yerleşen Bedrettin İnan da katıldı...

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Yüksek riskli binalar kentsel dönüşümde öne alınmalı!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sucuoğlu, İstanbul'da yüksek risk tespit edilen binaların kentsel dönüşümde öne alınması gerektiğinin altını çizdi...

İzmir Limanı'nın inşaatı ne zaman tamamlanacak?

İzmir Limanı konteyner Molü İnşaatı Projesi için 2019 yılında aktarılan ödenek miktar ve projenin bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

İnanlar İnşaat mağdurları ne yapacak?

Yarım asır önce İstanbul Laleli'de kurulan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan sosyal medya hesabından şirketin iflas ettiğini duyurması ile gündeme bomba gibi düştü.

İnanlar İnşaat ne zaman kuruldu Haberi

İnanlar İnşaat ne zaman kuruldu

İnşaat sektörünün en eski markalarından biri olan İnanlar İnşaatın temelleri 1965'te Nurettin, Bahattin ve Alaaddin İnan tarafından İstanbul'da atıldı. 1969'da kardeşlere Erzincan'daki Kereste işini bırakıp İstanbul'a yerleşen Bedrettin İnan da katıldı. Bedrettin beyin çocukları ikinci kuşaktan Serdar ve Murat İnan ile büyüyen İnanlar İnşaat, lüks konut projeleriyle öne çıkıyor. 


İnşaat sektörünün en eski markalarından biri olan İnanlar İnşaat'ın temelleri 1958'de Erzincan'da faaliyete başlayan inanlar Kereste fabrikasına kadar gidiyor. Baba merhum Bedrettin İnan tarafından kurulan bu fabrika ile İnanlar Ailesi ücaret hayatına atılıyor. İnanlar İnşaat'ın temelleri ise, 1965'te Bedrettin İnan'ın kardeşleri Nurettin (merhum), Bahattin ve Alaaddin İnan tarafından İstanbul'da atıldı. Bedrettin İnan da eşi Ayla İnan'ın çocuklarının eğitimi için İstanbul'a gelmek istemesi üzerine 1969'da Erzincan'daki İnanlar Kereste fabrikasını bırakıp İstanbul'a yerleşti....