16 / 04 / 2024

inanlar inşaat terrace mix satılık

inanlar inşaat terrace mix satılık

İnanlar İnşaat Terrace Mix projesi kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor

İnanlar Terrace Mix 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnanlar Terrace Mix, İnanlar İnşaatın girişimiyle İstanbul Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Projede konut fiyatları 89 bin TL'den başlayıp yüsekliyor. İnanlar İnaşaat Terrace Mix iletişim bilgileri: 444 20 02..

İnanlar İnşaat Terrace Mix satılık!

Esenyurt'ta yer alan İnanlar İnşaat Terrace Mix satılık konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor...

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

İnanlar İnşaat'tan Zekeriyaköy ve Ambarlı'ya 2 yeni proje!

İnanlar İnşaat 2 yeni projeye hazırlanıyor. Terrace Elis ve Terrace Nill adındaki projelerin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İnanlar İnşaat Terrace Lotus ile Beylikdüzü'ne değer katıyor!

Terrace Lotus, Beylikdüzü’nde E5 üzerindeki benzersiz konumu ve alternatifi olmayan bir yaşam konsepti vizyonuyla bölgeye değer katmak için hayata geçirildi.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Su için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Su için ön talep toplamaya başladı. Halkalı Atakent'te yapılacak olan Terrace Su projesinde 160 adet daire yer alıyor...

İnanlar İnşaat Teras Koru Alemdağ fiyat!

İnanlar İnşaat Teras Koru Alemdağ fiyat listesi 299 bin liradan başlıyor. Terrace Koru Alemdağ projesinde daireler 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi!

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi irtibat için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje 3. köprüye yakın bir konumda inşa ediliyor.

İnanlar inşaat Fortune 500 listesinde 5. sırada!

İnanlar inşaat Fortune dergisi'nin ''Türkiye'nin en büyük 500 şirketi'' listesinde 305. ''Satışlarını en çok arttıranlar'' listesinde 5. sıradan güçlü bir giriş yaparak 2014 yılının performansı en yüksek şirketleri arasında yerini aldı.

İnanlar İnşaat Terrace Mix'te 2 yıl kira garantisi!

İş alanlarına ve merkezi bölgelere daha yakın yerlerde ev sahibi olma eğilimiyle birlikte, bütçeye uygun küçük evlere olan talep de artıyor.Kira garantili ve eşyalı daire fırsatı sunarak ilgi çekiyor

İnanlar İnşaat Terrace Tema ödeme planı!

İnanlar İnşaat Terrace Tema ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 90 metrekareden başlangıç gösteren proje 2 blok halinde yükseliyor.

inanlar inşaat terrace mix satılık Haberi

inanlar inşaat terrace mix satılık

Terrace Mix projesi, Avrupa Yakası içinde Esenyurt Bölgesi'nde inşa ediliyor. Terrace Mix Rezidans Esenyurt projesi, İnanlar İnşaat tarafından yükseliyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Mix projesinde toplam 27 ticari ünite yer alıyor. Projede ayrıca 945 konut bulunuyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Mix satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


İnanlar İnşaat Terrace Mix Evleri kapsamında yer alan dairelerin alanları 34 metrekareden başlıyor ve 260 metrekareye kadar yükseliyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Mix teslim tarihi 2014 senesinin Ekim ayı olarak tasarlandı. İnanlar İnşaat Terrace Mix kapsamında buhar odası, yürüyüş yolları,  oyun alanları, spor alanları ve fitness center yer alıyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Mix adres: Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt, - İstanbul 


İnanlar İnşaat...