24 / 04 / 2024

incek life ankara ulaşım

incek life ankara ulaşım

İncek Life Ankara Projesi 'nde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Sinpaş GYO İncek Life nerede? Yüzde 1 KDV!

Sinpaş GYO İncek Life nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş GYO İncek Life Ankara projesinde konut teslimlerinin 2014 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor...

İncek Life Ankara teslim tarihi!

Sinpaş GYO girişimi ile yükselen İncek Life Ankara teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak açıklanıyor...

İncek Life Ankara satılık daire!

İncek Life Ankara satılık daire fiyatları 439 bin 877 liradan başlayarak değişiyor. Sinpaş İncek Life Ankara ödemeleri yüzde 20 peşinatla, banka kredili olarak yapılıyor...

Ankara İncek Life fiyat listesi!

Ankara İncek Life fiyat listesi 439 bin 877 TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş İncek Life Ankara'da 1+1 dairelerin satışları tamamlandı...

Ankara İncek Life satış ofisi!

Ankara İncek Life satış ofisi kapsamında satış ofisinin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ova Life Ankara güncel ev fiyatları!

Ankara Keçiören'de MZB İnşaat tarafından inşa edilen Ova Life Ankara güncel ev fiyatları 435 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Keçiören Ova Life ev fiyatları!

Ova Life Ankara projesi 156 adet konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Projede daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması hedefleniyor...

Ova Life Ankara fiyat listesi!

21 katlı 2 blok şeklinde yükselen Ova Life Ankara fiyat listesi 435 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 156 adet daire ve 5 bin metrekare ticaret alanı yer alıyor.

Ova Life Ankara fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife projesinde daire fiyatları 435 bin TL'den başlayarak artıyor. Ankara Ova life projesi 156 adet daireden oluşuyor.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Kent İncek Konutları Ankara fiyat!

Kent İncek Konutları Ankara fiyat listesi 211 bin liradan başlıyor. 700 konut olarak planlanan Kent İncek projesi 34 katlı yedi blok olarak tasarlandı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'daki İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Nata İncek Evleri Ankara fiyat!

Nata İncek Evleri Ankara fiyat listesi 950 bin liradan başlıyor. Nata İncek Evleri Ankara projesinde 60 aya kadar taksitte sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor.

incek life ankara ulaşım Haberi

incek life ankara ulaşım

İncek Life Ankara Projesi 150 dönümlük arsa üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Ankara Yenimahalle'de yükselen İncek Life Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede daire fiyatları 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yenimahalle İncek Life'ta alışveriş alanları, güvenlik bakım ve onarım, kapalı SPA, wellness alanları, sauna, çocuk kulübü, hamam, fitness alanı, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve buhar odaları gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 


İncek Life Ankara Projesi 'nin ödeme planı kapsamında yüzde 12,5 peşinatta; 9 ay sonra yüzde 12,5 ara ödeme, 20 ay sonra yüzde 41 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım ise 45 ay vadelendiriliyor.


İncek Life Ankara iletişim

Telefon: 444 1...