28 / 03 / 2024

incek loft telefon numarası

incek loft telefon numarası

Akfen İnşaat imzası ile inşa edilen İncek Loft Ankara'da satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi...

Ankara İncek Loft ödeme tablosu!

İncek Loft Evleri Ankara Gölbaşı'nde hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen projede daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. İşte Ankara İncek Loft ödeme tablosu...

İncek Loft Ankara Evleri satış ofisi!

İncek Loft Ankara Evleri satış ofisi ile 444 83 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Daire tiplerinin arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede satışlar devam ediyor.

İncek Loft Gölbaşı fiyat listesi!

İncek Loft Gölbaşı fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanan projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

İncek Loft Residence'de 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 18 ay ara ödeme yapılmıyor. Peki İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

İncek Loft Gölbaşı!

İncek Loft Gölbaşı projesinde satışlar devam ediyor. Nisan 2016 tarihinde teslim edilecek projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Ankara İncek Loft Evleri!

Toplam 1.135 adet konuttan meydana gelen Ankara İncek Loft Evleri'nde itness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları yer alıyor

İncek Loft satış fiyatları!

Akfen İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen ve içinde 1+1'den 6,5+1'e kadar bir çok konut seçeneğinin yer aldığı İncek Loft satış fiyatları ile ilgil i detaylı bilgi haberimizde bulunuyor.

İncek Loft Ankara görselleri!

İncek Loft Ankara görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan 1135 konutluk İncek Loft Evleri projesinde daire satış fiyatları 218 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İncek Loft ödeme koşulları!

İncek Loft ödeme koşulları dahilinde yüzde 10 peşinat veya 50 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İncek Loft Evleri Ankara projesinde dairelerin satış fiyatları 218 bin liradan başlıyor...

İncek Loft Ankara fiyatları!

Akfen imzası ile Ankara İncek'te hayata geçirilen ve toplamda 1.135 konutluk bir proje olan İncek Loft Ankara fiyatları haberimizde bulunuyor. İncek Loft Ankara fiyatları 218 bin liradan başlıyor.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

Gölbaşı İncek Loft Evleri satış ofisi!

Toplam 1.199 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Gölbaşı İncek Loft Evleri satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi.

İncek Loft Akfen İnşaat satış ofisi!

İncek Loft Akfen İnşaat satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor.

İncek Loft satış ofisi iletişim!

İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 telefon numarasını arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Ankara İncek Loft satış ofisi telefon!

Ankara İncek Loft satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

Akfen İncek Loft projesi iletişim!

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor.

Ankara İncek Loft Evleri iletişim!

Ankara İncek Loft Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Ankara İncek Loft Evleri ‘nde 1+1’den 6,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

İncek Loft Gölbaşı satış ofisi!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. İncek Loft Gölbaşı satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi.

İncek Loft'ta ödememe kampanyası devam ediyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Ankara İncek Loft'ta ödememe kampanyası 14 Haziran'a kadar!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

incek loft telefon numarası Haberi

incek loft telefon numarası

Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. Toplam 1.199 konut ve 44 ticari üniteden oluşan projede daire fiyatları 314 bin TL'den başlıyor.


Konutların alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteren İncek Loft Evleri Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde inşa ediliyor. Proje 108 bin metrekare alanı üzerine yayılıyor. 


İncek Loft Ankara Konutları Akfen İnşaat imzası taşıyor. Daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6,5+1'lerin yer aldığı projede yüzde 10 peşinatta, yüzde 30'luk ara ödeme 18 ay sonra yapılıyor, kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor.


Ankara İncek Loft'un sosyal alanları içerisinde; fitness merkezi, yürüyüş yolu, parti evi, pony club, gözlem evi, kapalı havuz, sinema salonu, alışveriş kanyonu, spor sahaları, hobi atölyesi bulunuyor.


Gölbaşı İncek Loft...