26 / 04 / 2024

İncek Prestij satışları

İncek Prestij satışları

Başkent Ankara’ nın en iddialı konut projelerinden İncek Prestij’ de yer alan 765 konut, 19 - 20 Nisan tarihlerinde düzenlenecek lansmanda, özel fiyatlarla satışa sunulacak.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Ankara Ostim Prestij ofis satışları!

Ankara Yenimahalle'de konumlandırılan Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yerine yer veriliyor. İşte Ankara Ostim Prestij ofis satışları...

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Avcılar Prestij satılık daire fiyatları!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Prestij İzmir Koleji'nin yanında hayata geçiriliyor. İşte Avcılar Prestij satılık daire fiyatları...

İzmir Avcılar Prestij satış fiyatları!

Toplam 9 dönüm arsa alanında yükselen proje Forum Bornova 'nın karşısında yükseliyor. İzmir Avcılar Prestij satış fiyatları kapsamında daireler 285 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

İzmir Avcılar Prestij satılık!

İzmir Avcılar Prestij satılık daire tipleri arasında 1+1 dubleksten 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen proje 9 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Uptown İncek'te teslime yakın satışlar arttı!

Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek 'te teslime yakın satışlar arttı.

Uptown İncek Evleri'nde teslim öncesinde satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.

Konya Prestij Park projesinde satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Bakyapı'nın, Konya Selçuklu'da hayata geçireceği Konya Presti Park projesinde daire satışları başladı. Konya Prestij Park projesi yoğun ilgi görüyor.

İncek Prestij satılık daire fiyatları

Konutların 2015 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan İncek Prestij satılık daire fiyatları 286 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, 60 bin metrekare alana sahip...

İncek Prestij satılık daireler

İncek Prestij satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon olarak dizayn edildi. Projede satış süreci devam ediliyor...

İncek Prestij satışları Haberi

İncek Prestij satışları

İnşaat sektörünün saygın firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje, lansman öncesi basına tanıtıldı.

Başkent medyasının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında proje, Fırat-Dema İnşaat ortakları İsmail Mert Fırat, Ömer Faruk Fukara ve Sırrı Karahancı tarafından tarafından tanıtıldı. 

Toplantıda verilen bilgilere göre, Ankara’nın yeni gelişim aksı olan İncek Bulvarı’nın yanı başında, 60 bin metrekarelik alanda inşa edilen İncek Prestij, aralarında 45 katlı prestij kulesinin de bulunduğu yatay ve dikey 16 bloktan oluşuyor. 

Proje, Başkent’i yalı loft daire seçeneğiyle ilk kez tanıştıracak olmasıyla da önem taşıyor. Yeşil alanlarla, su kanallarının harmanlandığı eşsiz manzarasıyla İncek Prestij’in en gözde yapıları olacak 2+2 yalı loft dairelerin dışında projede, 1+1’den 6+2’ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleri ile günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 16 dükkan yer...