28 / 03 / 2024

incek satılık rezidans ons

incek satılık rezidans ons

Toplam 922 adet konuttan meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ons İncek Residence güncel fiyatları peşin ödemelerde 270 bin TL'den başlıyor.

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Empire İncek satılık!

Ankara Empire İncek satılık dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Empire İncek projesinde 243 daire yer alıyor...

Adam Kule Rezidans satılık daire!

Adam Kule Rezidans satılık daire alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Adım İstanbul Rezidans satılık!

Adım İstanbul Rezidans satılık konut teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık!

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Rezidans İzmir projesinde 60 aya kadar sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık!

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Nurol Park Rezidans Bağcılar projesinde 50 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Rezidans'ta 370 adet daire yer alıyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

incek satılık rezidans ons Haberi

incek satılık rezidans ons

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje Başkent  Ankara  İncek'te hayata geçiriliyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik, fitness merkezi ve yüzme havuzu bulunuyor. Satış süreci devam eden projede toplam 922 adet daire yer alıyor.


Ödeme seçenkleri kapsamında finansman ödeme ya da banka kredili ödeme sağlanan projede aylık taksitler 1.585 TL ya da 2. 699 Tl olarak belirlendi. 


60 ve 120 aya taksitlendirme sağlanan projede 3 ara ödeme ve teslimde de ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Dairelerin Eylül 2016 yılında teslim edileceği projedeki fiyatlarda yüzde 1 KDV hariçtir.


Ons İncek Residence...