19 / 04 / 2024

inci palas projesi

inci palas projesi

İnci Palas Esenyurt örnek daire görselleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. GRD İnşaat İnci Palas Evlerinde 1 oda 1 salon daireler 149 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt İnci Palas satılık daire!

İnci Palas satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 olarak sürüyor. Fiyatların 149 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede konutların yanı sıra 6 adet mağaza da yer alıyor...

İnci Palas Esenyurt satılık daire!

İnci Palas Esenyurt satılık daire kapsamında 69 metrekare 1 oda 1 salon, 85 metrekare 2 oda 1 salon ve 135 metrekare 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

Esenyurt İnci Palas satılık!

Esenyurt İnci Palas satılık daire tipleri 69 metrekare 1 oda 1 salon, 85 metrekare 2 oda 1 salon ve 135 metrekare 3 oda 1 salondan oluşuyor

GRD İnşaat İnci Palas örnek daire!

GRD İnşaat İnci Palas örnek daire bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Toplam 48 konuttan oluşan ve GRD İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Talatpaşa Mah. Pazar yolu Cad. No:116 Esenyurt adresinde yükseliyor...

İnci Palas Esenyurt satılık!

İnci Palas Esenyurt projesi GRD İnşaat tarafından hayat buluyor. İnci Palas Esenyurt satılık daire fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Bu fiyat 69 metrekare olan 1 oda 1 salon daireler için geçerli...

GRD İnşaat İnci Palas nerede?

Tek bloktan oluşacak şekilde tasarlanan ve 10 katlı olarak hayata geçirilen GRD İnşaat İnci Palas nerede? sorusu için Talatpaşa Mah. Pazar Yolu Cad. No: 116 Esenyurt-İstanbul yanıtı veriliyor...

GRD İnşaat İnci Palas satış ofisi!

GRD İnşaat İnci Palas satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Urcun Palas geliyor! Yeni proje!

Urcun Palas projesi DNI İnşaat tarafından İstanbul Bostancı Çatalçeşme'de hayata geçiriliyor. Projede toplam 19 konut yer alıyor. 

Kentsel dönüşüm için doğru tasarım ve estetik kararlar şart! 

Şişli Belediyesi’ne kayıtlı tek kadın müteahhit olan Oylum Işık, Nişantaşı’ndaki ‘’Yeni Poyracık Palas’’ Projesi sektörün prestijli yarışmalarından olan Sign of the City Awards’ta en iyi konut kategorisine girdi...

Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Quadrom Palas projesi Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin yanında inşa edildi. Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Quadrom Palas, Bahçelievler'in vizyon projesi oldu!

Ado Yapı'nın imzasını taşıyan Quadrom Palas projesi, Bahçelievler'in dönüşümünde vizyon olacak özellikleriyle bölgedeki projelere ilham veriyor.

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Palas Finans Şehir projesi Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alıyor. Ataşehir Sinpaş Palas projesi 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017...

Galataport projesi inşaatı nedeniyle Paket Postanesi yıkıldı!

Galataport projesi inşaatı nedeniyle iş makineleriyle yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, 1’inci derece tarihi bina olan Paket Postanesi’nin aynı proje kapsamında yıkıldı.

Odunpazarı'nda TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Erenköy Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Erenköy Halk Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu.

Bahçelievler Quadrom Palas'ta yeni hayatınız sizi bekliyor!

Bahçelievlerin eski sıcaklığına, yepyeni bir konfor ve estetik anlayışıyla kavuşmasını hedefleyen Quadrom Palas projesi, 117 konut ve 4 bloktan oluşuyor.

Bahçelievler Quadrom Palas'ta 277 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

Bahçelievlerin eski sıcaklığına, yepyeni bir konfor ve estetik anlayışıyla kavuşmasını hedefleyen Quadrom Palas projesi, 117 konut ve 4 bloktan oluşuyor..

Bahçelievler Quadrom Palas'ta yaşam 2017 Aralık’ta başlayacak!

Bahçelievlerin eski sıcaklığına, yepyeni bir konfor ve estetik anlayışıyla kavuşmasını hedefleyen Quadrom Palas projesi, 117 konut ve 4 bloktan oluşuyor.

inci palas projesi Haberi

inci palas projesi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı İnci Palas projesi İstanbul Esenyurt'da konumlandırılıyor.  GRD İnşaat imzası taşıyan İnci Palas Evlerinde satışlar devam ediyor.


Toplamda 48 adet daireden meydana gelen İnci Palas projesinde ayrıca 6 adet mağaza bulunuyor. İnci Palas satış ofisi ile 0212 699 09 91 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Projede daireler hemen teslim ediliyor.


İnci Palas Konutlarında yer alan 1 oda 1 alon daireler 69 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 85 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 135 metrekare büyüklükte tasarlandı. İnci Palas Evleri 1.500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


İnci Palas projesi daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 149 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 189...