23 / 04 / 2024

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros yüzde 50 indirimli ürünlerinin listesini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak.

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Milyonların beklediği enflasyon verileri belli oldu. Emekli, memur, asgari ve diğer kalemdeki maaşlar enflasyon verilerine göre belirleniyor. Peki, Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı? İşte detaylar...

A101’de temizlik kova seti 275 TL’ye, 16’lı kâğıt havlu 100 TL’ye, toz deterjan 190 TL’ye düştü!

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, temizlik kova seti 275 TL’ye, 16’lı kâğıt havlu 100 TL’ye, toz deterjan 190 TL’ye düşecek. İşte 1 Haziran 2023 A101 Market fiyat listesi...

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu Haberi

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu


Yatırım bütçesinin 3’te 2’sinden fazlasını ulaşım yatırımlarına ayıran, merkezdeki raylı sistem, köprü ve kavşak ile yeni yol çalışmalarının yanında ilçelerde de ulaşım projelerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesindeki önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturuyor. İnegöl itfaiye müdürlüğü önünden Deydinler Köprüsü’ne kadar olan bölümü İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmet Türkel Çevre Yolu’nun kalan bölümü için Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İhtiyacı karşılamayan mevcut köprünün yanına ilave bir köprü yapılması için proje hazırlanırken, köprünün devamında Ankara yoluna kadar 3 kilometrelik yolun genişletilmesi çalışmalarına da başlandı.


6 milyon TL’lik yatırım

Merkez dışındaki en büyük ilçe olan İnegöl’de hızlı bir gelişme ve büyüme olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’ün dışını çevreleyen Ahmet Türkel Çevre Yolunun ilçe için önemli bir arter olduğunu söyledi. Çift...