29 / 03 / 2024

inegöl kaçak yapı

inegöl kaçak yapı

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini sürdürüyor. Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan Yeni Mahalle ve Mahmudiye Mahallesindeki üç yapı yıkıldı..

Kaçak yapıyla mücadeleye muhtar desteği!

İnegöl'de 30 Mart yerel seçimleri ile mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki kaçak yapılaşmayı önleyici tedbirlerin alınması ve söz konusu mahallelerdeki yeni yapılacak inşaatlarda izlenecek yolla ilgili mahalle muhtarlarını bilgilendirdi.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Salda Gölü kıyısındaki bir kaçak yapı daha yıkılıyor!

''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak bilinen, Burdur Yeşilova'da bulunan Salda Gölü'nün hemen yanındaki kaçak yapının yıkımına başlandı.

Yılmaz Özdil’in kaçak yapılı villası yarın yıkılıyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’deki villasının kaçak bölümleri ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Özdil’in villasında bulunan kaçak yapıların yarın yıkılacağı ortaya çıktı. 

inegöl kaçak yapı Haberi

inegöl kaçak yapı
 İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini sürdürüyor. Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan Yeni Mahalle ve Mahmudiye Mahallesindeki üç yapı, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik tedbirleri altında yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, modern İnegöl'ü inşa etmek adına, kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceklerini belirterek, vatandaşları kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyardı. 


Olay...