30 / 03 / 2024

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi son durum

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi son durum

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, "İnegöl'de de bundan sonra sanayinin kurulacağı alanlar olarak İhtisas Sanayi Bölgesi arka tarafları gözüküyor. Şu anda Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer yok, her yer doldu" dedi.

Pharmaxi İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pharmaxi İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile MHD Bashshar Al Raıyes ve Najeb Alraay ortaklığında kuruldu.

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedir Cahan tarafından kuruldu. 

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çalış tarafından kuruldu. 

Krater Emlak İnşaat Metal Elektrik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krater Emlak İnşaat Metal Elektrik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu. 

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koca tarafından kuruldu. 

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kurutlu tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Bozkurt tarafından kuruldu. 

Bte Grup İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bte Grup İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Berke Taha Erişir tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Menart İnşaat Gıda Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Menart İnşaat Gıda Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ümüt Sönmez tarafından kuruldu. 

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Hayri Yılmaz tarafından kuruldu. 

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Moh'd Subhi Talal Younıs tarafından kuruldu. 

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi son durum Haberi

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi son durum

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, Küçük Sanayi Sitesi içerisinde yer kalmadığını belirterek, "İnegöl'de de bundan sonra sanayinin kurulacağı alanlar olarak İhtisas Sanayi Bölgesi arka tarafları gözüküyor. Şu anda Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer yok, her yer doldu" dedi.


Başkan Tandoğan Taner, Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer kalmadığını ifade etti.  Taner ayroca sanayideki çevre kirliliğinin önüne geçilemediğini belirtti.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ DOLDU

Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer kalmadığını ve önümüzdeki dönemler için de ihtisas  Sanayi Bölgesi mevkiinde  sanayinin kurulabileceğini belirten İKSS Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, "Bu sıkıntı sadece bizim bölgemizde değil. Ben dün Bursa'da Beşevler Sanayi Sitesi'nin Genel Kurulu'na katıldım. Beşevler Sanayi Sitesi içerisinde KOTİYAK yani küçük ve orta ölçekli işletmeler kooperatifi, bu kooperatif yaklaşık 10 yılı geçen...