26 / 04 / 2024

İnegöl mezarlık

İnegöl mezarlık

Recep Altepe,İnegöl İlçesi’nin Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturulduğunu ve son hazırlıkların sürdüğü mezarlığa Ağustos ayında defin işlemlerinin yapılabileceğini söyledi.

Bursa İnegöl'e yeni mezarlık!

Hamzabey Mahallesi’nde 100 dönümlük alanda yeni mezarlık için düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 ay sürecek inşaat aşamasının ardından bölgeye definlerin yapılabileceğini söyledi.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor!

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor. Peki vatandaşlar VERY ile ilgili neler düşünüyor? VERY beğenildi mi? İşte vatandaşların yorumları...

Şok marketten 16 Ağustos-30 Eylül 'Okul-Kırtasiye' kataloğu

Şok market 16 Ağustos-30 Eylül 'Okul-Kırtasiye' kataloğu yayımlandı. İşte katalogda yer alan ürünler ve fiyatları....

BİM'de Vanish leke çıkarıcı 87,50 TL’ye, yüzey temizleyici 39,50 TL’ye, 60’lı bulaşık makinesi tableti 109 TL’ye düştü!

Tüm müşterilerine indirim müjdesi veren BİM, çoğu üründe fiyatları adeta dibe çekti. Bu kapsamda, 27 Temmuz Perşembe günü Vanish leke çıkarıcı 87,50 TL’ye, yüzey temizleyici 39,50 TL’ye, 60’lı bulaşık makinesi tableti 109 TL’ye düşecek. İşte 27 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi..

A101’de Simfer midi fırın 899 TL’ye, granit tava 139,95 TL’ye, 40’lı tuvalet kâğıdı 109 TL’ye düştü!

29 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceğini duyuran A101, aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Omo Simfer midi fırın 899 TL’ye, granit tava 139,95 TL’ye, 40’lı tuvalet kâğıdı 109 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 29 Haziran 2023...

Halka arz işlemlerinde ‘o formül artık işe yaramıyor!

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirket hisselerinin beş ila 10 defa tavan yapması formülü artık işlemiyor. Son dört halka arz şirketi ya tek tavan yapabildi ya da işleme başladığı gün bile tavan seviyesini göremedi.

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

A101'de çılgın indirim start aldı! 100'lü bulaşık makine kapsülü 259 TL'ye düştü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi

A101 Market'in indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Katalogda 100'lü bulaşık makine kapsülü 259 TL'ye düştü. Peki, A101'de başka hangi ürünler var? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 3 Ocak 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

İnegöl mezarlık Haberi

İnegöl mezarlık


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl İlçesi’nin Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturulduğunu ve son hazırlıkların sürdüğü mezarlığa Ağustos ayında defin işlemlerinin yapılabileceğini söyledi.


Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki ihtiyaçlara cevap vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl İlçesi’nin önemli bir ihtiyacı olan mezarlık alanının Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulduğunu söyledi. Alanyurt Hamzabey Mahallesi’nde çalışmaları devam eden mezarlık alanında inceleme yapan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ uygulamasıyla Bursa’nın tüm ilçelerindeki her türlü soruna cevap verdiğini anlattı. İlçelerdeki eksiklerin giderilmesi için yoğun faaliyette olduklarını ifade eden Başkan Altepe, “İnegöl İlçesi’nde Alanyurt bölgesinin mezarlık sorunu vardı. Büyüyen ve gelişen İnegöl ilçemizin mezarlık ihtiyacını karşılamak üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir...