18 / 04 / 2024

inegöl modef expo

inegöl modef expo

Adalet Bakanı Sadullah Engin, Bursa İnegöl'deki MODEF EXPO’yu ziyaret etti. Stantlardaki yabancı ziyaretçi sayısından etkilenen Ergin, Türkiye'nin diğer illerindeki mobilyacıların İnegöl'den öğreneceği çok şey olduğunu söyledi....

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İMOB 2016 Fuarı'na İnegöl 200 firma ile katıldı!

12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) İnegöllü firmalar yoğun katılım gösterdi. İnegöl protokolü de, katılım gösteren 524 firmadan 200’e yakını İnegöl firmalarından oluşan fuara çıkarma yaptı.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Ali Kılıç: M’expo bir Türkiye projesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’expo’nun herkesin sahipleneceği bir proje olsun istedik. Bu proje Anadolu yakasında 14 ilçeyi kapsayacak, işsizlik sorununu çözecek, gençlerimizin geleceğini güvence altına alacak bir projedir” dedi

Ali Kılıç: M’Expo için Esenkent’ten 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Ali Kılıç: M’Expo için 500 bin imza toplayacağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnaflarla, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Ali Kılıç, M’Expo projesi için Maltepelilerin desteğinin önemli olduğuna dikkat çekerek “500 bin imza toplayacağız” dedi

inegöl modef expo Haberi

inegöl modef expo


Adalet Bakanı Sadullah Engin, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki mobilya fuarı MODEF EXPO’yu ziyaret etti. Stantlardaki yabancı ziyaretçi sayısından etkilenen Ergin, Türkiye'nin diğer illerindeki mobilyacıların İnegöl'den öğreneceği çok şey olduğunu söyledi.


Bakan Sadullah Engin Bakanlar Kurulu toplantısı sebebiyle dün açılışına katılamadığı Modef Expo Fuarı'nı bugün ziyaret etti. Fuardan önce İnegöl Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Ergin’i Başkan Alinur Aktaş ve belediye personeli karşıladı. Başkanlık makamına geçen Bakan Ergin'e Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın eşlik etti. Ziyarette İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından Ergin'e ilçe hakkında bilgi verildi. Bakan Sadullah Ergin, daha sonra AK Parti ilçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. 2002 yılından bu yana ülkede birçok şeyin değiştiğini dile getiren Bakan Ergin, seçim atmosferine girildiğini kaydederek tüm Türkiye'de...