20 / 04 / 2024

İnegöl parsel satışı

İnegöl parsel satışı

İnegöl Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; ihale yolu ile satışa sunulması planlanan toplamda 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 bin TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yetki verildi.

Ferce Bağlıca satışta! Sıfır faiz, sıfır peşinat, kişiye özel ödeme imkanı!

Meydan Yapı tarafından inşa edilecek olan Ferce Bağlıca satışa çıktı. Projede toplam 322 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı, merakla beklenen Kemerburgaz projesini yıl sonunda satışa çıkaracak. Projede 65 adet konut yer alacak.

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Ege Yapı Ispartakule yıl sonunda satışta!

Ege Yapı Ispartakule projesi yıl sonunda satışa çıkacak. Merakla beklenen proje 227 milyon 460 bin 768 TL'ye mal olacak.

Erzurum'da 24.8 milyon TL'ye kat karşılığı arsa satışı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kat karşılığı arsa satışı ihalesi gerçekleştiriyor. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

TOKİ kura yöntemiyle nasıl konut satıyor?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura yöntemiyle nasıl konut satıyor? İşte tüm detaylar...

İnegöl'de Nisan ayında 270 konut satıldı!

Konut sektöründeki sıkıntılar İnegöl'deki satışları da vurdu. Kentte Nisan ayında 270 konut satıldı.

İnegöl parsel satışı Haberi

İnegöl parsel satışı

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün saat 14.00'da Belediye Meclis Toplantısında gerçekleştirildi. 

Toplantıda 14'ü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü maddesi ve 2 takrir maddesi olmak üzere toplamda 23 madde masaya yatırıldı. 

Toplantı İmar Komisyonuna havale edilecek ve karar verilecek 14 maddenin oylamaya sunulması ile başladı. Maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise 4 gündem ve 2 takrir maddesinin yer aldığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'ne havale edilecek olan maddeler görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

19 parselin satışı için yetki istedi "İhale İle Parsel Satış İçin Başkana Yetki Verilmesi" maddesi ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "19 ayrı parsel var. 

Bunlarla alakalı arada kalmış, talipleri olan yerlerin satışlarını ihale ile satmamız gerekiyor, Bunun yanında birkaç tane var ki aslında çok...