24 / 04 / 2024

İnegölsporun tesisi yenileniyor

İnegölsporun tesisi yenileniyor

İnegölspor'un kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisleri Baykoca Mahallesi'nde inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu.

MKE Ankaragücü'nün tesisi yenileniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi'nce MKE Ankaragücü'nün Tandoğan'da bulunan tesisinde yenileme ve onarım çalışmaları başladı.

Çekmeköy Ömerli Spor Tesisi yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi, Ömerli Mahallesi’nde yer alan spor tesisi ve sanat merkezini baştan aşağı yeniliyor.

Şehitkamil Umut Sosyal Tesisi yenileniyor!

Şehitkamil Belediyesi, Umut Mahallesi’ne üst katı cami, alt katı ise bay-bayan taziye evi olan modern bir sosyal hayata geçiriyor.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Bursa İnegöl'de kalker ocağı ve kırma tesisi kurulacak!

Bayraktaroğlu İnş. tarafından Bursa'nın İnegöl İlçesinde, kalker ocağı ve kırma-eleme tesisi projesinin yapılması planlanmakta. Projenin, halkın katılım toplantısı 21 Haziran saat 14:00'da gerçekleşecek.

İkizce Arıtma tesisi yenileniyor!

İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt yaptığı açıklamada İkizceli hemşehrilerim artık Tertemiz su içicek. Su Arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

İnegöl'de Kalker Ocağı Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

İpek İnşaat San. ve Tic. A.Ş. tarafından İnegöl'de Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi için 9 Haziran'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Şehre dev projeler kazandırmak adına Ankara'da bir dizi temaslarda bulunduğunu bildirdi.

Pınar Su, İnegöl'de su dolum tesisi yapacak!

Pınar Su, İnegöl'de yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapacak. Pınar Su, Bursa'nın İnegöl ilçesinde sahip olduğu taşınmaz üzerinde yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapma kararı aldı.

Beyşehir atıksu arıtma tesisi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su ve kanalizasyon hizmet ağını genişletiyor. Bu kapsamda KOSKİ'nin hizmet alanına dahil olan Konya'nın Beyşehir İlçesi'ndeki Atıksu Arıtma Tesisi, artık atıl olmaktan çıkarılacak.

Ulubey'deki içme suyu arıtma tesisi yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük burada yaptığı açıklamada, “Hızla projesi yapılarak ihalesi yapılan ve uzun yıllar Ulubey halkına hizmet verecek olan tesis zamanında tamamlanarak, Ulubey ilçesinin içme suyu sorunu çözülecektir” dedi.

Ulubey’de içme suyu arıtma tesisi yenileniyor!

Fatih Yürük, ihale kapsamında 500 m3 ’lük depo, arıtma tesisi modernizasyonu ve 2 adet su alma yapısının beton imalatlarına başlandığını, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

İnegölsporun tesisi yenileniyor Haberi

İnegölsporun tesisi yenileniyor

İnegölspor'un kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisleri Baykoca Mahallesi'nde inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu. 


Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, "Turgutalp Mahallesi'nde bulunan İnegölspor tesisleri, oradaki yoğunluktan dolayı yakın bir zamanda inşaatına başlanacak olan Baykoca Mahallesi'ne taşıyoruz. Projesi tamamen İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan İnegölspor tesisleri Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılıp uygulamasına başlanacak. İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve yöneticilerini Etüt Proje Müdürlüğüne davet ettik, yapılan projenin son halini varsa onların da taleplerini almak için değerlendirme toplantısı yapıyoruz" dedi. 


"YENİ PROJEMİZ HAZIR" 

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise, "30 yıldır kullandığımız, o zamanki imkânlarla yapılmış olan İnegölspor tesislerini yapanlara, dönemin belediye başkanına ve katkısı olanlara teşekkür etmek istiyorum. Orası 30 sene...