29 / 03 / 2024

ingiltere konut fiyat artışı

ingiltere konut fiyat artışı

İngiltere’de konut fiyatları Halifax verilerine göre Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 0,3 artış kaydetti.

İngiltere’de konut fiyatı artış hızı 3,5 yılın en düşüğünde!

Halifax’tan yapılan açıklamada ülkede şubat ayı itibarıyla yıllık bazda konut fiyatlarının yüzde 5,1 seviyesinde artış kaydettiği bildirildi. İngiltere’de konut fiyatı artış hızı 3,5 yılın en düşüğünde.

İngiltere’de konut fiyatları Şubat'ta yüzde 4,5 arttı!

Nationwide konut fiyatları endeksine göre İngiltere’de konut fiyatları Şubat ayında yıllık bazda yüzde 4,5 artış kaydetti.

İngiltere’de konut fiyatları yıllık yüzde 7,7 yükseldi!

İngiltere’nin Ulusal İstatistik Ofisi’nden (ONS) yapılan açıklamada ülkede konut fiyatlarının eylül ayında yıllık bazda yüzde 8,1 seviyesinde olan beklentinin altında kalarak yüzde 7,7 oranında artış kaydettiği belirtildi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,4 yükseldi!

İngiltere’nin Ulusal İstatistik Ofisi verilerine göre, ülkede ağustos itibarıyla yıllık konut fiyatları bir önceki ayda kaydedilen yüzde 8 seviyesinden yüzde 8,4 seviyesine yükseldi.

İngiltere'de konut fiyatları 2. yarıda durağan seyredebilir!

İngiltere’de yıllık ortalama yüzde 9 artış gösteren konut fiyatlarının ekonomik durgunluk sebebiyle dikkate değer şekilde hız kesebileceği de kaydedildi.

İngiltere’de konut fiyatları beklentilerin üzerinde arttı!

İngiltere'de konut fiyatları endeksi beklentilerin üzerinde bir artış gösterdi. Nationwide tarafından yapılan araştırmaya göre Mart ayında fiyatlar mevsimsel düzeltilmiş olarak yüzde 0,4 yükseldi.

İngiltere'de konut fiyat artışı hız kesti!

İngiltere'de inşaat ve konut sektörüne ilişkin araştırmalar yapan ve ülkenin en büyük kredi mortgage kredisi sağlayıcılarından Nationwide'ın verilerine göre, yıllık bazda yüzde 9,4 olan konut fiyat artışı, ekim ayında yüzde 9'a geriledi

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 3.55 arttı!

GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs 2018 Raporu açıklandı. Rapora göre fiyatlar Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.28 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.55 oranında arttı...

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Mart'ta 0,91 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi (HKFE), Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0,91 artarak 219,9'a yükseldi.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Nisan 2018!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.17 oranında arttı.

Bakırköy'de ortalama konut fiyatı 1.3 milyon TL!

Bakırköy‘de ortalama konut fiyatı 1 milyon 360 bin TL. İlçedeki 1 oda 1 salon ile 6 oda 2 salon konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 566 bin ile 3 milyon 904 bin TL arasında değişiyor...

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Şubat'ta yüzde 0,76 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76 artarak 217,84'e yükseldi...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2018!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı..

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında artış gösterdi!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 10,12 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 0,21 oranında azalış kaydetti.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2018!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2018 Raporu'nu açıkladı.

Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi!

Toplam 95 daireden meydana gelen Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi kapsamında fiyatlar 689 bin RL'den başlıyor ve 2 milyon 687 bin TL'ye kadar ulaşıyor...

ingiltere konut fiyat artışı Haberi

ingiltere konut fiyat artışı

Halifax konut fiyat endeksi verilerine göre İngiltere’de Haziran'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,3 artış gösterdi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İngiltere’de konut sektörü uzmanlarına göre konut sektöründe fiyat artışının önceye oranla hız kesmesi ülkenin Avrupa Birliği’nden (AB) çıkış sürecine ilişkin belirsizliklerin yüksek olmasından ve yakın zamanda İngiltere Merkez Bankası’nın faiz artırım kararı alabileceğine ilişkin beklentiden kaynaklanıyor.

Octone Capital Üst Yöneticisi Jonathan Samuels, konut fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Samuels, "Bir süredir İngiltere’de konut piyasasının enerjisi ve belirli bir istikameti yok. Haziran verileri bunu gösteriyor. Faiz artırım beklentisi artmış durumda ve büyük ihtimalle temmuz ayında konut piyasası aktivitesi daha da yavaşlayacak"...