28 / 03 / 2024

İngiltere yeni konut satışı

İngiltere yeni konut satışı

İngiltere'de yeni inşa edilen konutlara talep 6 yılın en düşük seviyesine düşüş gösterdi.

İngiltere, İsrail'in 3 bin yeni konut kararını kınadı!

İngiltere, İsrail'in Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 3 bin yeni konut inşa edilmesi kararını kınadı.İngiltere Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Tobias Ellwood, konuya ilişkin açıklama yaptı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak'ta yüzde 0,48 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak 2016 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ocak ayında bir önceki aya göre %0.48 oranında arttı.

İsrail Batı Şeria'da 153 yeni konut inşa edilecek!

İsrail'deki Şimdi Barış Hareketi Genel Sekreteri Yariv Oppenheimer'in yaptığı açıklamaya göre, İsrail hükümeti Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 153 yeni konut inşasını onayladı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2015 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı.

Emekliler Derneği'nin yeni konut projesi TOKİ'den onay bekliyor!

1472 Konutu hayata geçiren Emekliler Derneği'nin yeni konut projesine Vali Azmi Çelik onay verdi. Başkan Hüseyin Ekmen, yeni projenin TOKİ tarafından onaylanmasını beklediklerini söyledi...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,79 arttı!

GYODER ve Reidin Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.79 oranında arttı.

Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyacı var!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ercan Keskiner, Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Keskiner, ikamet için en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini ifade etti.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

İngiltere yeni konut satışı Haberi

İngiltere yeni konut satışı

İngiltere'de yeni inşa edilen konutlara olan talep son 6 yılın en düşük seviyesine düşüş gösterdi.

Borsatek'te yer alan habere göre; İngiliz konut mütahhitlerinin lobi kuruluşu Federation of Master Builders (FMB) yaptığı açıklamada, üyelerinin arazi, finansman ve nitelikli işçi bulmanın geçtiğimiz yıla oranla kolaylaştığını haber verdiklerini, ancak konutlara talebin 2013'ten beri görülen en düşük seviyeye düşmesine neden oldu ortaya koyduklarını ifade etti.

FMB CEO'su Briar Berry, "Küçük konut inşaatçıları Brexit belirsizliğinin tüketici güveni üzerindeki etkisini görmeye başladılar. Ekonomik ve siyasi belirsizlik karşısında konut talepleri askıya alınmış durumda" açıklamasında...