24 / 04 / 2024

ingilterenin zenginleri

ingilterenin zenginleri

İngiltere'de gizli servet sahibi olmak artık çok zor. Çıkarılan yolsuzlukla mücadele yasası ile büyük harcamalar yapan gizli zenginler, servetlerinin kaynağını açık etmek zorunda...

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

2023'ün en çok kazanan milyarderleri belli oldu! Elon Musk, listenin başında...

Dünyanın en zenginleri 2023 yılında da servetlerine 1,5 trilyon dolar eklediler. Elon Musk 95 milyar dolar ile geçen senenin en çok kazanan milyarderi. İşte haberin merak edilen detayları...

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin zenginleri en çok o ülkeden ev alıyor!

Dünyanın çeşitli ülkelerinden zenginlerin en fazla gayrimenkul yatırımı yaptığı ülkeler belli oldu. Veri firması Altrata’nın anketi çok konuşulacak. İşte o ülkeler…

Forbes'in zenginleri fakirleşti! Peki yeni en zengin kim?

Teknoloji devleri Tesla ve SpaceX'in CEO'su  Elon Musk, Forbes 400 sıralamasında ilk kez birinci sıraya çıktı. Diğer yandan bu yıl global sıkıntı kendini Forbes'te de gösterdi ve listedeki zenginlerin toplam geliri 14 yıl sonra ilk kez azaldı.

Dünyanın en zenginleri açıklandı! Bu yıl bir ilk yaşandı! İşte tam liste

Dünyanın en zenginleri listesinde bu yıl bir ilk yaşandı. Birkaç sene öncesine kadar ismi Hindistan dışında bilinmeyen Gautam Adani iki senede servetine servet katarak, ABD’li zenginleri solladı. İşte detaylar…

Üniversite tercihi yapacak öğrencilerin dikkatine! Dünyanın en zengini Bill Gates en çok kazandıracak mesleği açıkladı

‘Dünyanın  en zenginleri listesinde’ birinci sırayı gören iş insanı Bill Gates, gelecekte en çok kazandıracak mesleği açıkladı. İşte detaylar…

Dünyanın en ünlü zenginleri bunlara yatırım yapıyor! Bill Gates, Warren Buffet, Jim Rogers servetlerini nasıl katlıyor?

Resesyon endişeleri piyasalarda sarsıntılara neden olurken, ünlü zenginler finansal çalkantıdan daha az etkilenmek amacıyla farklı araçlara yöneliyor. İşte ünlü milyarderler Bill Gates, Warren Buffet ve Jim Rogers'ın favori yatırımlarının ayrıntıları...

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ve finansal kaynaklar tarafından, Batılı ülkelerin yaptırımlarından kaçmaya çalışan zengin Rusların güvenli bir sığınak arayışı sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yöneldiği belirtildi. Rus zenginleri çıkış yolunu kriptolarda yakaladı.

ingilterenin zenginleri Haberi

ingilterenin zenginleri

İngiltere'de yeni çıkarılan yolsuzlukla mücadele yasası kapsamında büyük harcamalar yapan gizli zenginler, servetlerinin kaynağını açık etmek zorunda.

Londra'nın en lüks alışveriş merkezlerinden Harrods'da son 10 yılda toplam 21 milyon dolar harcadığı ortaya çıkan Azerbaycanlı Zamira Haciyeva da, onlardan biri.

55 yaşındaki kadın, ya bu kadar parayı nereden bulduğunu açıklayacak, ya da malvarlığını riske atacak.

2 yıl önce yolsuzluktan 15 yıl hüküm giyen Azerbaycan Halk Bankası eski Başkanı Cihangir Haciyev'le evli olan Zamira Haciyeva, İngiltere'deki Açıklanmamış Servet Mahkeme Kararı adı verilen yeni kanunun ilk büyük hedefi.

Yasa, İngiltere üzerinden kara para akladığından şüphe edilen ve yolsuzlukla ilişkilendirilen yabancı yetkilileri hedef alıyor.

Haciyevayı ele veren alışveriş merkezindeki yüklü harcamalarının yanında, Londra'nın en pahalı mahallelerinden Knightsbridge'deki 15 milyon dolar değerindeki ev ile Berkshire bölgesinde aldıkları golf merkezi.

Haciyeva,...