25 / 04 / 2024

İnistanbul Evleri iletişim

İnistanbul Evleri iletişim

İnistanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirledi. İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri’nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

İnistanbul Evleri nerede?

51 bin 353 metrekaresi yeşil alana ayrılmış olan Topkapı İnistanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor. Projede 3565 adet konut yer alıyor. Peki İnistanbul Evleri nerede?

İnistanbul Evleri ulaşım!

İnistanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçiriliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

İnistanbul Evleri iletişim!

İnistanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş Gyo Nef İnistanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı Evleri iletişim!

Inİstanbul Gala Topkapı Evleri iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İnistanbul Gala Evleri iletişim!

İnistanbul Gala Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnistanbul Gala Evleri 470 milyon dolar yatırım bedeliyle Topkapı’da inşa ediliyor.

Topkapı İnistanbul Evleri iletişim bilgileri!

Topkapı İnistanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İn İstanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

İş GYO Nef İnistanbul Evleri iletişim!

İş GYO Nef İnistanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. 3 bin 565 daireden ve 16 ticari üniteden oluşan İnistanbul projesi Topkapı ‘da yükseliyor.

İnistanbul Evleri iletişim!

İnistanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş Gyo Nef İnistanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

Nef Inİstanbul Evleri iletişim!

Nef Inİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef Inİstanbul Evleri’nde dairelerin teslimleri 2018 yılının 2. Yarısında başlayacak.

Davutpaşa Inİstanbul Evleri iletişim!

411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede teslimler 2018 yılı 2. yarısında yapılacak. Davutpaşa Inİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri!

Sürmene Akik Evleri projesi Trabzon İl'inde yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nu Teras Evleri iletişim bilgileri!

Nu Teras Evleri Samsun İl'i Atakum İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Nu Teras Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Park Maya Evleri iletişim bilgileri!

Park Maya Evleri toplam 88 adet daireden oluşuyor. Özgüntur İnşaat imzasıyla yükselen projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Park Maya Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Emiroğulları İnşaat Sultan Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultan Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Projede 48 normal ve dubleks daireler yer alıyor. Sultan Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şehri Naz Evleri iletişim bilgileri!

Şehri Naz Evleri Trabzon İl'i Yomra İlçe' sinde bulunuyor. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Şehri Naz Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İnistanbul Evleri iletişim Haberi

İnistanbul Evleri iletişim

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Topkapı İnistanbul ‘da daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


İş GYO Inİstanbul Rezidans projesi 4 kısımdan oluşuyor. Projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Evleri ‘nde banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. İnistanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.


Projede sosyal kullanım alanları arasında kapalı otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası, fitness center ve kreş bulunuyor.


Topkapı projesi İnistanbul Evleri İletişim

Telefon:...