25 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala kampanyası

Inİstanbul Gala kampanyası

Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede satışlar devam ediyor.

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık!

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede olan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu...

Inİstanbul Gala Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Gala Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık ev!

Topkapı Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa Evleri nerede?

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Inİstanbul Gala'da çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Inİstanbul Gala Davutpaşa Evleri nerede?

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala Evleri İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Nef Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satışları devam eden proje Yıldız Teknik Üniversitesi'nin karşısında yükseliyor. Peki Nef Inİstanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri!

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin minimum 48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşeceği proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kordon İstanbul projesinde yüzde 10 peşinat, bankasız 120 ay vade 0,98 vade farkıyla ödeme imkanı sağlanıyor. 

Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala Topkapı'da 2 bin 100 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı proje 80 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede olan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu...

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı projede dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Toplam 788 adet üniteden oluşan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi...

Inİstanbul Gala Evleri ödeme planı!

Inİstanbul Gala Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Inİstanbul Gala kampanyası Haberi

Inİstanbul Gala kampanyası

İş GYO ve Nef imzası taşıyan Inİstanbul Gala Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede konutların büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında projenin, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında, eski Topkapı Şişecam Fabrikasının arsası üzerinde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplamda 788 adet ünitenin yer aldığı projenin Aralık 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Nef Inİstanbul Gala'da asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark, kreş, basketbol sahası, güvenlik gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 30...