16 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal daire fiyatları

Inİstanbul Lokal daire fiyatları

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Topkapı Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faiz avantajı yer alıyor. Daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteren proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor.

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık!

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

İnistanbul Lokal Yeni Fiyatlar!

İnistanbul Lokal yeni fiyatları 348 bin liradan başlıyor. Topkapı İnistanbul Lokal projesinde yüzde 30 peşinatla 48 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sağlanıyor...

Inİstanbul Lokal ödeme planı!

Inİstanbul Lokal ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Marmaray’a 3,2 kilometre, Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre yakınlıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri arasında 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Dairelerin 48 ile 308 metrekare arasında değişen büyüklüklerde dizayn edildiği proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor.

Inİstanbul Lokal fiyatlar!

Inİstanbul Lokal fiyatlar kapsamında lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 200 adet konut satışa sunuluyor.

Inİstanbul Lokal fiyatları!

Inİstanbul Lokal fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Nef!

Inİstanbul Lokal Nef Konutları Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre mesefade bulunuyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 17 bin 944 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi!

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projenin lansmanı 16 Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 200 adet daire satışa çıkarılıyor. Inİstanbul Lokal daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 200 adet dairenin ön satışa açıldığı proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Lokal fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.

İnşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılması planlanan gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte inşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği...

PTT'de müdür için kiralanan daire vergiden muaf tutuldu iddiası!

PTT iştiraki Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin, 2019'da genel müdürün kullanması için İstanbul’da daire kiraladığı, şirket kasasından ödenen kiranın vergiye tabi tutulmadığı iddia edildi. Ataşehir’den kiralanan konutun aylık ücretinin 4 bin 200 TL olduğu ortaya çıktı. 

Babel: 11 evim var, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım!

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'a transfer olan Ryan Babel, 11 evi olduğunu ifade ederek, "Emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım" dedi...

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal fiyat tablosu!

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Inİstanbul Lokal fiyat tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal daire fiyatları Haberi

Inİstanbul Lokal daire fiyatları

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde hayata geçiyor. 


Yıldız Teknik Üniversitesi'nin karşısında yükselen Inİstanbul Lokal Evleri için 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projenin 2018 yılı Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 


Satış fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Lokal Topkapı'da fitness center, yürüyüş yolları, mescit, basketbol sahası, sinema, yüzme havuzu, kreş, futbol alanları, asansör, kapalı otopark,  güvenlik, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Inİstanbul Lokal Rezidans metrobüs durağına 1 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre,E-5 karayoluna 1 kilometre,...