23 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal iş gyo

Inİstanbul Lokal iş gyo

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede daire alanları 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Inİstanbul Lokal Nef ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimlerinin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO fiyat listesi!

Zincirlikuyu’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Lokal İş GYO fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal ödeme tablosu!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen projede fiyatlar 348 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Inİstanbul Lokal ödeme tablosu kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal fiyatlar!

Inİstanbul Lokal fiyatlar kapsamında lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 200 adet konut satışa sunuluyor.

İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

İnİstanbul Lokal Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. İş GYO ve Nef imzası taşıyan proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

Inİstanbul Lokal Topkapı!

Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı projesinde 2 bin 400 TL 'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal nerede?

Ödeme planı kapsamında 2 bin 400 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Projede fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal nerede?

Inİstanbul Lokal İş GYO satılık!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje TEM karayoluna 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal İş GYO satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme koşulları!

Eski Şişecam arazisi üzerinde hayata geçirilen proje Zincirlikuyu ’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa fiyatları!

Toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçirilen proje ulaşım bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için kura çekilişi yapıldı!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışındaki ilk projesi olan Çınar Evler için kura çekilişi bugün yapıldı. 

TOKİ Silivri'de 1.356 konut için kura çekilişi bugün!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde alt gelir ve orta gelir grubu kapsamında toplamda 1.356 konut için kura çekilişi bugün yapılıyor...

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Ebru Gündeş’in villası için mahkemeden bilirkişi kararı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararını açıkladı. 

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Haydarpaşa Garı'nın kum zemin üzerine nasıl inşa edildiği araştırılıyor!

Restorasyon çalışmalarına başlanan İstanbul'un simge yapılarından Haydarpaşa Garı'nın, 108 yıl önce kum zemin üzerine ahşap kazıklarla nasıl inşa edildiği araştırılıyor.

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti. İstanbul Kayaşehir’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen konutlar Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından sahiplerini buldu.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İran'da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel var!

İran’nın İstanbul başkonsolosuyla temasa geçerek görüşme yaptıklarını Hinginar, “Çok sıcak bir görüşme yaptık. Başkonsolos İran’da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel olacağını, işbirliğine açık olduklarını bize bildirdi” dedi.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Inİstanbul Lokal iş gyo Haberi

Inİstanbul Lokal iş gyo

Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayıp 308 metrekareye kadar yükseldiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor.


Sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi ortak donatılarının yer alan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.


Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Fiyat listesi kapsamında projede 1+1 evler 348 bin TL, 2+1 evler 510 bin TL,3+1 evler 801 bin TL, 4+1 evler 1 milyon 206 bin TL'den başlıyor.


Inİstanbul Lokal Nef ödeme seçenekleri kapsamında 5 bin TL peşinatla 2 oda 1 salon, 7 bin 500 TL peşinatla 3 oda 1 salon, 10 bin TL peşinatla ise 4 oda 1 salon konut sahibi olunabiliyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Davutpaşa metro...