29 / 03 / 2024

İnistanbul Lokal topkapı nerede

İnistanbul Lokal topkapı nerede

İnİstanbul Lokal Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. İş GYO ve Nef imzası taşıyan proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

İnistanbul Lokal'in satışı altı ay önce başladı!

Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi.

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

İnistanbul Lokal'de 1575 daire satıldı!

İş GYO ve Nef’in işbirliği ile İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı’da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1870 dairenin 1575’i satıldı.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık!

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık dairelerin fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Residence projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Inİstanbul Lokal fiyat tablosu!

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Inİstanbul Lokal fiyat tablosu...

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimler!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde evlerin satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor..

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

İnistanbul Lokal topkapı nerede Haberi

İnistanbul Lokal topkapı nerede

İnİstanbul Lokal Konutları'nın 2018 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün.


"İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?" sorusuna eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yanıtını verebiliriz. Proje İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay vade fırsatı sunan İnİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Nef Inİstanbul Gala Evleri basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, futbol alanları, mescit, güvenlik, sinema, yüzme havuzu, fitness center, kreş, kapalı otopark, asansör ve oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip.


İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

İş GYO Inİstanbul Lokal TEM...