07 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokalde 5 bin TL peşinatla

Inİstanbul Lokalde 5 bin TL peşinatla

Inİstanbul Lokal'de 5 bin TL peşinatla 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Birçok sosyal yaşam alanlarının yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul'da taksiciler yüzde 65 zam talep etti! Zam kabul edilirse indi-bindi 115,5 TL olacak!

İstanbul'da taksi sahipleri taksimetre tarifelerine yüzde 65 zam için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Zammın onaylanması durumunda indi-bindi 115,5 TL olacak.

Bozcaada'da imarlı 3 arsa satılıyor! Yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle ödeme fırsatı! 

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Bozcaada Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 3 adet imarlı arsayı yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle satıyor. Peki Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'dan 'Daha iyi konut ve yaşam' için göç katlandı! 5 senede 2,2 milyon kişi megakentten göç etti! 

Resmi verilere göre son 5 senede 2,2 milyon kişi İstanbul’dan diğer kentlere göç etti. En büyük göç nedenlerinden biri de “daha iyi konut ve yaşam koşulları” oldu. İşte ayrıntılar...

5. Levent Korupark'ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5. Levent Korupark'ın son etabı satışa çıktı. İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

İstanbul için özel deprem yasası! Özhaseki: '5 yıl içinde tamamlarız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'a özel bir deprem yasası çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bu kapsamda İstanbul ilini 5 yılda tamamlamayı hedefliyorlar.

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

İnşaatta öncelikli 5 gündem tek tek açıklandı! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından gözler yeni dönemde atılacak olan adımlara çevrildi. İşte inşaatta öncelikli 5 gündem maddesi...

İstanbul’da tüm yapılar sürekli mercek altında olacak! 5 yılda bir kontrol şartı geliyor

İstanbul’un depreme hazır hale getirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalara hız verdi. İmar yönetmeliğinde yapılması planlanan değişiklikle binalar sıkı kontrol altında olacak ve 5 yılda bir kontrolü sağlanacak.

Inİstanbul Lokalde 5 bin TL peşinatla Haberi

Inİstanbul Lokalde 5 bin TL peşinatla

Inİstanbul Lokal Topkapı'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler bulunuyor. Projede konut teslimlerinin Mart 2018'de gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Lokal'de 5 bin TL peşinatla 2+1, 7 bin 500 TL peşinatla 3+1 ve 10 bin TL peşinatla 4+1 konut sahibi olabilmek mümkün. Projede taksit ödemeleri 2016'da başlıyor. 


İş GYO ve Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta yüzme havuzu, kreş, mescit, güvenlik, basketbol sahası, sinema, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, futbol alanları, asansör, fitness center, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Ataköy’e 7 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre, metrobüs durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre,  E-5 karayoluna 1...