28 / 03 / 2024

İnistanbul yayınlanmayan reklam filmi

İnistanbul yayınlanmayan reklam filmi

İnistanbul Gala’nın hızlı bir şekilde satılması nedeniyle projenin tanıtımı için hazırlanan reklam kampanyası yayınlanamamıştı. Yoğun ilgi nedeniyle duyurusu 6 ay öne çekilen İnIstanbul Lokal’in satışa çıkmasıyla TV reklam filmi yayına girdi.

İsrailli inşaat şirketinin Gazze'deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İsrailli bir inşaat şirketi, Gazze'de konut reklamını yayımlaması akıllara soru işareti bıraktı. 

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

ÇEİS'ten 'Bizi Biz Yapan Çimento' reklamı! 

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın ilk reklam filmi “Bizi Biz Yapan Çimento” yayınlandı. Birliktelikten doğan gücün önemine dikkat çeken reklam filmi koronavirüsle mücadelede Türkiye’ye destek olma hedefiyle çekildi...

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Akalın tarafından kuruldu.

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı. İGA, büyük açılış için ‘Zafer Anıtı’ temalı reklam filmini yayına aldı. Film büyük ilgi gördü.

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı!

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı... Bayram tatiline saatler kala yeni havalimanı için hazırlanan yeni reklam filmi İGA tarafından paylaşıldı.

Konut reklamlarını Ti'ye alan reklam!

Geçtiğimiz yıl bin 400’ün üzerinde markalı konut projesinin hayata geçirildiği Türkiye'de bu projeler için yüzlerce reklam filmi çekildi. Ece Erken'in geçtiğimiz yıllarda Fox TV'de yayınlanan programı Rengarenk de konut reklamlarını Ti'ye aldı. İşte o reklam filmi...

İş GYO İnistanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Zeytinburnu Merkezefendi'de İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Topkapı İnistanbul projesinin değerleme raporu yayınladı.

2016 Ocak'ta 101 bin 410 saniye inşaat reklamı yayınlandı!

Milliyet Cadde Gazetesi köşe yazarı olan Sinan Koloğlu bugünkü yazısında reklam sektörü ve inşaat sektörü arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. İşte o haber...

Aksc Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Reklam Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksc Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Reklam Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sertaç Canbolat ve Altan Kestiren imzasıyla kuruldu.

İnistanbul yayınlanmayan reklam filmi Haberi

İnistanbul yayınlanmayan reklam filmi

Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef’in İstanbul Topkapı’da hayata geçirecekleri İnistanbul projesi büyük ilgi görmüş, ilk proje İnistanbul Gala’daki 875 daire 3 hafta gibi kısa bir süre içinde satılmıştı. Bu sebepten, projenin yayınlanması ertelenen reklam filmi, ikinci proje İnistanbul Lokal’in tanıtımı için ekranlarda dönmeye başlandı.

Sektörde iletişimde farklı bakış açısı

Kampanyada, gayrimenkul sektöründe alışılmış reklam kampanyalarından farklı olarak, sadece fiyat ve lokasyona odaklanmak yerine, “Yaşamaya Baştan Başla” sloganı ile, şehirde yaşayan insanların trafik, çevre ve çalışma hayatından kaynaklanan sorunlar nedeniyle farkına varmadan yitirdikleri insani değerlere odaklanıldı.

Kampanya sosyal medyada büyük ilgi gördü

Projenin planlanmasından iletişimine kadar her aşamada araştırma şirketleri ile yapılan kalitatif ve kantitatif araştırmalardan çıkan içgörüler dikkate alındı. Kampanya, senaryo çalışması, çekim ve post prodüksiyon çalışmaları ile birlikte...