16 / 04 / 2024

inköy toki evleri

inköy toki evleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya İnköy'de 454 yeni konut inşa edecek.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu!

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu devam ediyor. Projede toplamda 33 adet daire satışta.

TOKİ Konya Hüyük Evleri fiyatları!

Toplam 33 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Konya Hüyük Evleri fiyatları...

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri başvurusu!

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri başvurusu 30 Eylül gününe kadar uzatıldı. Projede 2+1'ler 97 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvuru!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan proje fiyatlar 76 bin 954 TL'ye. İşte TOKİ Konya Hüyük Evleri başvuru...

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri son başvuru!

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri son başvuru işlemleri 30 Eylül gününe devam ediyor. Projede fiyatlar 97 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Hüyük Evleri başvuru!

TOKİ Hüyük Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesindeki konutlar kuralı olarak satılıyor. Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekimi!

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekimi bugün gerçekleşiyor. Dairelerin 80 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 240 ay vade uygulanıyor.

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi!

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi kapsamında 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta kalan tutar için 180 ay vade uygulanıyor.

inköy toki evleri Haberi

inköy toki evleri

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni konut yatırımları için düğmeye bastı.

Türkiye'nin 81 ilinde toplam 100 bin konut inşa edecek olan TOKİ, 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ 2021 projeleri kapsamında Kütahya İnköy'de de 454 yeni konut üretecek. İnköy'de yükselecek olan proje kapsamında konutların yanı sıra 8 adet dükkan ve 1 adet cami de bulunuyor. 

Kütahyalıların yüzünü güldüren İnköy TOKİ projesinin ihalesi 19 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

İhale ilanı:
Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.