25 / 04 / 2024

Innovia 1 değerleme raporu 2021

Innovia 1 değerleme raporu 2021

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İnnovia-1 60 adet bağımsız bölüm değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Martı GYO'nun gayrimenkul değerleme süresi 1 ay daha uzatıldı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkuller ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesini teminen, şirkete verilen süre 1 ay daha uzatıldı. 

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. ve 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım (853 Ada 11 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım (853 Ada 10 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye 258 ada 1 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 262 ada,1 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1220 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO İnnovia 1 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Üçevler Mahallesi, 2949 Ada  7 nolu Parselde yer alan 64 adet bağımsız bölümü için yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Innovia 1 değerleme raporu 2021 Haberi

Innovia 1 değerleme raporu 2021

Yeşil GYO taarfından Innovia 1'de yer alan 60 adet bağımsız bölüme ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Değerlemeye konu taşınmazlar, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Cumhuriyet (tapuda Üçevler) Mahallesi, Hürriyet Caddesi, 2949 ada 7 parselde konumlanıyor. Innovia 2 ve New Rezidans yakının yükselen projenin yakın çevresinde, Innovia 2 ve 3 projeleri, Altın Yıdız İlkokulu, Eviva Rezidans, Yusuf Özvatan Ortaokulu, Marmara Park AVM, Fatih Üniversitesi Öğrenci Yurdu, Önay Garden Rezidans ve Mar-İn Sitesi yer alıyor. Taşınmaza ulaşım E-5 Karayolu Bizim Kent Köprüsü Kavşağı ve E-5 Karayolu Haramidere Kavşağı üzerinden sağlanabiliyor. proje, E-5 Karayolu'na 700 metre, Avcılar'a 6 kilometre, Büyükçekmece'ye 6.5 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 16 kilometre mesafede konumlanıyor.

Innovia 1'deki 60 adet bağımsız bölüm için 69 milyon 768 bin TL değer takdir...