26 / 04 / 2024

İnnovia 2 aidat krizi mahkemede

İnnovia 2 aidat krizi mahkemede

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

İstanbul'un aidat rekortmeni ilçesi Beşiktaş oldu!

Türkiye’nin aidat şampiyonları tek tek açıklandı. Türkiye genelinde 2023'te yüzde 97 oranında artış gösteren aidatlarda rekor Muğla’nın oldu. Muğla’da konut başına aidat ortalaması 2 bin 607 lira şeklinde oldu. Mega kent İstanbul’un daire başına düşen aidat ortalamasında ise rekor 5 bin 635 lira ile

2 yıl öncenin kirası, bugünün aidatı oldu!

Satılık ve kiralık ev fiyatlarının yanı sıra konut sitesi aidatlarındaki fahiş artışlar da dikkatleri çekmeye başladı. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, resmi X sosyal medya hesabından konuya değindi. Peki vatandaşlar aidat artışı ile ilgili ne düşünüyor? İşte gelen yorumlar...

Innovia 2'de aidat krizi: Site sakinlerinden 'kayyum atansın' talebi!

Binlerce vatandaşın yaşadığı devasa konut sitelerinde, yüksek aidatlar ve mevcut kanuni düzenlemelerin günümüz ihtiyaçlarını karşılamaması konut sahiplerini zor duruma düşürüyor. Innovia 2'de de aidat krizi kendini gösterdi. İşte ayrıntılar...

Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 64 – 65 – 66 – 68 – 69 – 70 nolu Parsellerde yükselen Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün 2022 değeri belli oldu. İşte o rakam...

Binalarda birleştirilen dairelerden 2 adet aidat mı alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda birleştiren dairelerden nasıl aidat alınacağını kaleme aldı.

Innovia 2'deki 53 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki O Blok'ta yer alan 53 adet bağımsız bölüm için hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Innovia 2'deki 67 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki O Blok'ta yer alan 67 adet bağımsız bölüm için hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO İnnovia 2 ve 3'ten 20.6 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde kayıtlı 8 adet, İnnovia 2 projesinde kayıtlı 2 adet, toplam 10 adet bağımsız bölümü Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'den KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satın aldı. 

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

Yeşil GYO, İnnovia 2'den 69 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 2 projesinde 7.036,29 metrekarelik ticari bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'den KDV hariç 68 milyon 925 bin TL bedelle satın alınmasına karar verildi.  

Yeşil GYO gayrimenkullerini sattı, borcunu ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satıldı. Satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredileri ödendi.

Yeşil GYO banka kredilerini ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satılmasına satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verildi. 

İnnovia 2 aidat krizi mahkemede Haberi

İnnovia 2 aidat krizi mahkemede

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu. 


YÖNETİMİ ZARAR UĞRATTILAR 


Raporda yer alan tespitler; başkan, başkan yardımcısı ve bir üyeden oluşan 3 şüphelinin 'Kayıp gelirler fazlası olarak' isimlendirilen yaklaşık 11.5 milyonu 'uhdeleri'ne geçirdikleri, gününde ödenmeyen faturalar nedeniyle yönetimi gereksiz yere zarara uğrattıkları, borçlar için kat maliklerinden ayrıca para toplanmasıyla kaybın 2 katına çıkacağı tespit...