24 / 04 / 2024

innovia reklam

innovia reklam

İnnovia 4 projesinin reklam filmi yayınlandı. Proje; İstanbul'un gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde yer alıyor...

Corner Reklam Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Corner Reklam Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şuayb Uğur Özkan, Enver Sandalcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Kağıthane, Gültepe'de kuruldu.

Kütahya Seramik, Pegasus'a reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın işbirliğiyle koltuk numaralarının bulunduğu alanı, reklam alanına dönüşüyor.

Tezahürad Reklam Ajansı, müşteri portföyüne İrfan Home’u dahil etti!

Beyaz eşyadan züccaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten, halıya, perdeden, kozmetiğe kadar toplam 80 Bin çeşit ürünle İstanbul’un en gözde semtlerinde hizmet veren İrfan Home, reklam faaliyetlerini uzman kadrosuna emanet etti...

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile 14 Ağustos 2014 tarihinde açıldı..

Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı!

Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa Evleri projesi, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip. Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı.

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü 10 bin TL sermaye ile Emine Esin Gedik tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Ofton İnşaat’ın yeni reklam ajansı Fakülte İstanbul oldu!

Konsept gayrimenkul projeleriyle dikkat çeken Ofton İnşaat’ın yeni dönemde çalışacağı yaratıcı reklam ajansını belirlemek üzere açtığı konkurun galibi kendini bağımsız bir reklam ajansı olarak tanımlayan Fakülte İstanbul oldu.

Yıldız sayısını fazla gösteren otellere reklam durdurma cezası!

Tüketiciye “Kayıp yıldızlar otelinde kalmayın” uyarısı yapan Bakanlık, otel reklamlarını mercek altına aldı. Şikayetler incelenince, 9 otel ve turizm tesisini idari para ve reklam durdurma cezası verildi.

E.C.A. ve Serel yeni reklam filmleriyle dikkat çekiyor!

Yeni reklam kampanyasında E.C.A.’da ‘Tartışmasız son nokta’ slogan ile Serel’de de ‘Olacaksa Serel olsun’ diyerek her iki markasında da da yılların tecrübesinin getirdiği iddialı yaklaşımını kullanıcısı ile paylaşıyor.

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi!

Siemens Lüksler reklam kampanyasının yeni filmi yayılandı. Ankastre ürünlerde öncü marka Siemens, “Lüksler” isimli reklam kampanyasında, hayatı farklılaştıran ürünleriyle “mükemmel bir mutfak lüks değil” mesajını veriyor.

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, İlker Bayar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Umut Gümüşgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Saaderdere Mahallesi'nde kuruldu.

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Flora Residence Ataşehir'de kuruldu.

innovia reklam Haberi

innovia reklam
İNNOVİA 4'ÜN REKLAM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde konumlandırılan İnnovia 4 projesi toplam 4 bin 300 konuttan meydana geliyor. 19 bloktan meydana gelen İnnovia projesi Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Reklam filmi de yayınlanan İnnovia Dört projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projedeki 1+1'ler 115 bin TL'den, 2+1'ler 169 bin TL'den ve 3+1'ler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peşinatların 15 bin TL'den başladığı projede, spor alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, koşu alanları ve sosyal tesisler bulunuyor. 


14 Mayıs 2011'de satışa sunulan İnnovia Evleri 4'te konutlar Aralık 2013'te teslim edilecek. Toplam satılabilir alanı 1 milyon 200 bin metrekare olan projede arsa alanı ise 140 bin metrekare olarak belirlendi. 33 bin metrekarelik ticari alandan meydana gelen İnnovia...