18 / 04 / 2024

INNSA Tower Turizm

INNSA Tower Turizm

Zekeriyaköy’de konumlanan Zeytindalı Konakları projesinde yenilenen fiyatlar 450 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar için banka kredisi kullanılabiliyor

Zekeriyaköy Zeytindalı Konakları'nda minimum 425 bin dolara!

Innsa Tower'ın inşa ettiği Zeytindalı Konakları projesinde kalan dairelerin satış süreci devam ediyor. 8 adet dairenin kaldığı projede teslimler Eylül ayında gerçekleşiyor

Zeytindalı Konakları'nda son 8 daire! 425 bin dolara dubleks!

Zekeriyaköy Zeytindalı Konakları'nda satışı devam eden son 8 daire...Projede fiyatlar 425 bin dolardan başlıyor, 550 bin dolara kadar yükseliyor

Zekeriyaköy Zeytindalı Konakları teslim tarihi!

İnşaat çalışmalarının yüzde 95'i tamamlanmış durumda olan Zekeriyaköy Zeytindalı Konakları projesinde toplam 20 adet dubleks daire bulunuyor

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Kapadokya Peri Tower Otel kapandı!

Kapadokya'da 21 Kapadokya’da 21 yıllık tesis kapandıyıldır hizmet veren 126 odalı Peri Tower Otel turizm sezonunun verimsiz geçmesinin etkisiyle kapandı.

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tarek Mando tarafından kuruldu.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl herşey dahil tatil!

Karadeniz'in en büyük turizm tesisi 5 yıldızlı Sky Tower Hotel, ‘Devr-i Tatil’ projesiyle 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil projesinde fiyatlar 6 bin TL’den başlıyor!

Akçakoca’da yer alan ve 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” adını verdiği projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor.

Trump International Hotel & Tower Bakü'ye geliyor!

Dünyanın 43 ülkesinde turizm ve gayrimenkul yatırımlarına yön veren Servotel, Trump International Hotel & Tower'ı Bakü'ye getiriyor..

Karadeniz'e yeni turizm yatırımı: Sky Tower Hotel!

Bölgenin en büyük turizm yatırımı olarak değerlendirilen Sky Tower'ın açılışında konuşan E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, “1990'lı yıllarda Akdeniz'e yatırımlar arttıkça buna şaşıranlar oluyordu..

69 milyon dolarlık SKY Tower, Karadeniz turizmine katıldı!

Karadeniz Bölgesi'nde turizmi canlandırmayı hedefleyen adımlardan biri, 69 milyon dolarlık yatırımla atıldı. Bölgenin en büyük turizm yatırımı olarak değerlendirilen Sky Tower Karadeniz turizmine katkı sağlayacak.

Sky Tower Hotel'in resmi açılışı gerçekleşti!

Karadeniz bölgesinin en büyük turizm yatırımı olan Sky Tower Hotel’in resmi açılışı, 6 Aralık günü 2. Abdülhamid’in torunlarının katılımıyla gerçekleşti.

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

İstanbul'un 'ticaret, finans ve turizm bölgesi' Basın Ekspres Yolu'nda yükselen Capital Tower, A sınıfı ofisleri ve güçlü lokasyonuyla fark yaratıyor. Capital Tower, 16 katta verimli ve konforlu bir ofis hayatı sunuyor...

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

İstabul'un yeni ticaret, finans ve turizm bölgesi Basın Ekpres Yolu'nda yükselen Capital Tower'da kiralamalar ve ofis satışları devam ediyor. Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza'da kuruldu.

INNSA Tower Turizm Haberi

INNSA Tower Turizm


Innsa Tower tarafından hayata geçen Zeytindalı Konakları projesi Zekeriyaköy'de inşa edildi. 4 bin 800 metrekarelik arsa alanına sahip olan projede 20 adet dubleks daire yer alıyor. Projedeki konutların alan büyüklüğü 180 ile 213 metrekare arasında değişiyor.


Zekeriyaköy Zeytindalı Konakları projesinde 180 metrekarelik çatı dubleksleri 450 bin dolardan, 213 metrekarelik bahçe dubleksleri 600 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut ödemelerinin banka kredisi kullanılarak gerçekleştirilebildiği projede anahtar teslimleri bu ay içinde ayında yapılacak.

 Zeytindalı Konakları'nda Türk hamamı, sauna, gym, açık yüzme havuzu ve fitness salonu gibi sosyal imkanlar yer alıyor.

0212 202 78 48-49


0532 425 43 43


http://www.zeytindalikonaklari.com


Gülay...