28 / 03 / 2024

inönü stadı inşaatı ne zaman bitecek

inönü stadı inşaatı ne zaman bitecek

Beşiktaş yönetimi Odeabank, Denizbank ve Arçelik ya da Beko markasından biri olmak üzere Koç grubuyla artık imza aşamasında. Kalan diğer tribün için de şirketlerle görüşmeler sürüyor...

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

inönü stadı inşaatı ne zaman bitecek Haberi

inönü stadı inşaatı ne zaman bitecek


Beşiktaş'ın dün yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, stadın hâlâ nasıl yapılacağına dair yöneticilerden net yanıt alamadığını söyleyerek sitem etti. Karadeniz tüm yöneticilerin kendisine bu konudaki bilgilerin başkanda olduğu cevabını verdiğini ifade etti ama bu konuda önemli gelişmeler var... 


Vatan'ın daha önce de duyurduğu gibi siyah-beyazlı yönetim henüz yıkım çalışmaları bitmeyen stadın tribünlerini isim hakkı karşılığında dev şirketlere yaptıracak... 3 BEŞİKTAŞ tribün için de 3 ayrı şirketle büyük ölçüde anlaşıldı. 


BEŞİKTAŞ yönetimi Odeabank, Denizbank ve Arçelik ya da Beko markasından biri olmak üzere Koç grubuyla artık imza aşamasında. Kalan diğer tribün için de şirketlerle görüşmeler sürüyor... 


İki tribün ayni anda!


ÖTE yandan projeye göre stat bir anlamda çapraz biçimde ikiye ayrılacak. İhaleleri kazanan iki inşaat şirketi Vodafone Arena'nın yapımı için...