15 / 03 / 2025

inşa edilecek

inşa edilecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkı, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabı ve Yeni Modern Mezbaha'nın açılışının ardından şimdi de 250 Kişi kapasiteli çok amaçlı Spor salonunun temelini atıyor.

Çinimaçin Kalesi'ne turistik tesis inşa edilecek!

"Çinimaçin" kalesi olarak bilinen Bayburt Kalesi yeniden inşa edilecek. Kalede, sur onarımı ile arkeolojik kazı yapılacak. Kale etrafına turistik tesis inşa edilecek.

Mardin Derik ve Dargeçit yeniden inşa edilecek!

İstanbul Arnavutköy Belediyesi,Mardin'in Derik ve Dargeçit ilçelerini yeniden inşa edilecek. Belediye, bölgelere iki kültür ve gençlik merkezi yapacak.

Malatya Beydağı 3.-4. etap için 7 bin 500 konut inşa edilecek!

Türkiye'nin en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden birisi olan Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 3. ve 4. etaplarında toplam 7 bin 500 adet konut inşa edilecek.

Mardin'in 500 mahallesine taziye evi inşa edilecek!

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 ve 2018 yılları arasında bölgedeki 500 kırsal mahalleye taziye evi inşa edilecek.

Gebze’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Gebze'de hayata geçirilecek olan gençlik merkezi 11 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne 5 duruşma salonu inşa edilecek!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne FETÖ ve darbe girişimi davaları sanıklarının yargılanacağı 5 duruşma salonu inşa edilecek.

Üsküdar Kavak İskelesi Camii yeniden inşa edilecek!

Üsküdar'da yer alan 1699 yılında inşa edilen ama daha sonra 1959 yılında yıktırılan Kavak İskelesi Camii yeniden inşa edilecek.

Meksika sınırına inşa edilecek duvar için geri adım atıldı!

ABD Başkanı Donald Trump, Meksika sınırına yapılacak duvar konusunda geri adım attı. Meksika sınırına inşa edilecek duvar maliyetinin cuma gününe kadar Kongre'den geçmesi gereken bütçe tasarısında olmayacağını söyledi.

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Tokat Erbaa’da 224 konut inşa edilecek!

TOKİ tarafından Tokat’ın Erbaa İlçesi’nde inşa edilecek olan 224 adet konut için ihale gerçekleşti.

Antalya Finike Hükümet Konağı 9.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Antalya Finike Sahilkent Mahallesi'ne yeni konak inşa edilecek. Temel atma noktasına geline konak 9 milyon 900 TL'ye yapılacak.

Kocaeli'de Astsubay Ömer Halisdemir için müze inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Astsubay Ömer Halisdemir için memleketinde müze inşa edilecek. Projenin ihalesi gerçekleşti.

Bursa Yıldırım'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, Arabayatağı Mahallesi’nde Yakın Çevre Yolu’na cepheli alana engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek.

inşa edilecek Haberi

inşa edilecek


Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapmış olduğu dev projelerle vatandaşlara hizmet eden Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkı, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabı ve Yeni Modern Mezbaha'nın açılışının ardından şimdi de  250 Kişi kapasiteli çok amaçlı Spor salonunun temelini atıyor.


Spora ve sporcuya verdiği önemle her zaman vatandaşların takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, 6 bin metrekare üzerine kuracağı Yenice Spor Salonunda, Voleybol, Basketbol ve Hentbol sahaları ile sporcuların antreman yapabilecekleri alanlar mevcut olacak. İdare birimleri Soyunma alanları  ve 366 seyirci kapasiteli alan mevcut olacak.


19 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da Yenice mahallesinde gerçekleştirilecek olan temel atma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Milletvekilleri ve STK temsilcileri  ile çok sayıda vatandaş katılacak.


Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi, Yenicede yapılacak olan  Kapalı Spor Salonunun...