18 / 04 / 2024

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi Aykut Bozhan Bozanoğlu ve Gence Erkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

TMSF, Kafkas Teknik Yapı'nın Ardahan'daki otelini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı.

Teknik Yapı 44. yıl kampanyası!

44. yaşını kutlayan Teknik Yapı satışı devam eden projelerinde özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin olarak verildiği takdirde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Teknik Yapı'dan Kartal'da kentsel dönüşüm projesi!

Teknik Yapı tarafından Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Teknik Yapı, yıkılan binaların yerine hak sahiplerine ikişer daire vereceği projeye başlıyor.

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi Aykut Bozhan Bozanoğlu ve Gence Erkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Teknik Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı Katar'da!

Teknik Yapı, 6 yeni projesini Katar Expo Fuarı'nda tanıttı. Firma, satışa çıkacağı üç yeni projesinin lansmanını Katarlı yatırımcılara yaptı.

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi Haberi

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi


İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aykut Bozhan Bozanoğlu ve Gence Erkan ortaklığında kuruldu. 


İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt isleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi Adres; Yeşilköy Mah.Atatürk Cad. No.12/2/449...