29 / 03 / 2024

inşaat demiri fiyatı

inşaat demiri fiyatı

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. İstanbul ince dmeire 100 TL indirim gelirken, Karabük ince demire 200 TL indirim geldi. Demir fiyatları gittikçe düşüyor. Hemen bakın, işte 12 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına 300 lira indirim geldi! İnşaat sektörü hafifledi! İşte 13 Nisan 2022 inşaat demiri fiyat listesi...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar sektörü yerle bir etti. Zamların ardı arkası kesilmezken edinilen son dakika bilgisine göre demir fiyatlarına 300 lira indirim geldi ve inşaat sektörü hafifledi. Peki 1 ton demir kaç lira oldu? 13 Nisan 2022 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat demir fiyatları konut üretimini nasıl etkileyecek?

İnşaat demirinde son bir yılda yüzde 116 artış yaşandı. Sektör temsilcileri bu artışın konut üretimini olumsuz etkileyeceğini söyledi. 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

1 ton inşaat demiri 23 bin 500 TL oldu!

İnşaat demir fiyatları 2024 yılında rekor kırdı. 1 ton inşaat demirin fiyatı 23 bin 500 TL oldu. Peki İstanbul, İzmir, Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar? 4 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demiri 30 Nisan'a kadar satılmalı! Stoklardaki inşaat demirine düzenleme

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demirleri 30 Nisan 2024 tarihinden sonra satışa konu edilemeyecek. Resmi Gazete'de tebliğ yayımlandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

inşaat demiri fiyatı Haberi

inşaat demiri fiyatı

Dün gelen indirimin arından bugün demir fiyatlarına tekrar indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşmeye başladı. Gelen zamlarla fahiş fiyatlara ulaşan dmeire gelen indirimler en çok müteahhitleri sevindirdi. Peki demir fiyatları neden düştü? Demir fiyatları bugün ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

DEMİR FİYATLARI DÜŞÜYOR...

Demir fiyatlarına 12 Ekim 2022 Çarşamba gününde bir indirim daha geldi.  Demir fiyatları düşerken sektör meraklıları ve müteahhitler demir fiyatlarının düşmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki demir fiyatları neden düşüyor?

Dolar kurunun son iki gündür yatay seretmesi demire yaradı. Demir fiyatlarına indirim haberleri peş peşe geldi. Dolar kuru şu dakikalarda 18,68 TL seviyesinde işlem görüyor. Doların iki gündür yükseliş kaydetmemesi demir fiyatlarına indirim olarak yansıdı.

GÜNCEL İNCE DEMİR 12 EKİM 2022...