28 / 03 / 2024

inşaat malzemeleri fiyat

inşaat malzemeleri fiyat

İnşaat sektörünü değerlendiren Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Habip Ahmet Şahin, Malatya’nın konuta doymuş bir kent olmadığını vurgulayarak, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

İnşaat malzemelerine bir yılda yüzde 20 zam yapıldı!

İnşaat sektörüne malzeme üreten sanayiciler 12 ayda ürünlerine yüzde 15 ile yüzde 20 dolayında zam yaptılar. Yıllık üretici fiyatları yüzde 8,3 artarken gıda sanayicileri ürettikleri malların fiyatını yüzde 20'ye yakın artırdı..

Dündar Yetişener: İnşaatta ihracat hedefi 25 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, 2014’te inşaat malzemeleri sektöründe ihracat kaleminde yüzde 12-15 arası bir artış ile yaklaşık 25 milyar dolar ihracat hedeflediklerini açıkladı....

İnşaat maliyetleri fiyata yansıdı!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel, konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin yükselmesinden kaynaklandığını belirtti...

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İTO: İnşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39'lük artış!

İstanbul Ticaret Odası Kasım ayına ilişkin fiyat endekslerini yayımladı. Kasım 2023’te toptan fiyatlarda bir önceki aya göre; inşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39 artış kaydedildi.

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Yıllık inşaat malzemeleri ihracatı 29,86 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi ağustos ayı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre inşaat malzemeleri ihracatı 2,63 milyar dolar oldu.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu: 1 yılda yüzde 32,2 geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi nisan ayı sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu. Bu rakam, 1 senede yüzde 32,2 geriledi. İŞte ayrıntılar...

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat malzemeleri ihracatı 6 ay sonra artışa geçti!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’ne göre, inşaat malzemeleri ihracatı Mart'ta 2,71 milyar dolara çıktı. Böylece 2022 Eylül'den bu güne en yüksek rakam kaydedildi. 

inşaat malzemeleri fiyat Haberi

inşaat malzemeleri fiyat

Mimarlar Odası Malatya Şubesi eski Yönetim Kurulu Başkanı, Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediyesi meclis üyesi aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi imar komisyonu üyesi ve Yeşilyurt Belediyesi imar komisyonu başkanı Habip Ahmet Şahin inşaat sektörünü değerlendirdi.

Malatya Sonsöz Gazetesi'nde yer alan habere göre; önemli açıklamalarda bulunan Şahin: “İnşaat sektörü denince en önemli emtiyalar arasında zaten demir gelmektedir. İnşaatı oluşturan unsurların içinde demir, çimento, tuğla, kum vardır ve bunlar inşaatın bel kemiğini oluşturmakta.  Dolayısıyla 2017’ de inşaat sektörü demir ile ilgili bir kriz yaşamıştı. Hızla emtiya fiyatları artarak demir de çok ciddi miktarlara ulaştı dolayısıyla inşaatçı müteahhittin iş yapmasına olanak sağlayan durumların ortadan kalmasına sebep olan durumlar söz konusu oldu. Demir fiyatları 2017’ de tırmanmaya geçti ve şuanda demir fiyatları Türkiye’de zirve seviyesine ulaşmış...