19 / 04 / 2024

İnşaat malzemeleri fiyatları 2022

İnşaat malzemeleri fiyatları 2022

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

Konutta maliyetler yüzde 300 arttı! Ev fiyatları coştu!

Mart 2021 ve Mart 2022 döneminde, çimentonun tonu 250 TL'den yüzde 300 yükselerek bin TL olurken, betonun metreküpü 220 TL'den yüzde 300 yükselerek 800 TL'ye çıktı. Peki bu durum konut sektörünü nasıl etkileyecek?

İnşaatta kriz patladı! Hazır betoncular siparişleri iptal ediyor!

İlk sırada Denizli ve Bursa olacak şekilde birçok şehre hazır beton şirketlerinin, maliyet yükselişlerini neden belirterek, aldıkları siparişlerde iptale gidip fiyatlarda güncelleme istemesi, inşaatçılar tarafından tepkiyle karşılandı.

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 2,18 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından resmi olarak açıklanan verileye göre inşaat malzemeleri fiyatlarında yüzde 20 artış görüldü...

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat malzemeleri içinde en önemli bir yere sahip olan inşaat demirinin fiyatı düşmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları bugün ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç TL? 6 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemesi olan demire son zamanlarda büyük zam artışları oldu. Demir fiyatlarına son günlerde üst üste gelen zamlar demir fiyatları uçurdu. Peki bugün demire zam geldi mi? İnşaat demir fiyatları güncel ne kadar? İşte 6 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? İşte İnşaat demir 29 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bugün  İnşaat demir fiyatlarına zam geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İşte demir 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 2,18 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından resmi olarak açıklanan verileye göre inşaat malzemeleri fiyatlarında yüzde 20 artış görüldü...

İnşaat malzemeleri fiyatları 2022 Haberi

İnşaat malzemeleri fiyatları 2022

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden olan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), ekonomi çevrelerinin ve sektörün dikkatle izlediği İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun 2022 Nisan sayısını açıkladı. “Salgın Bitmeden Bu Kez de Yanı Başımızda Savaş” başlığıyla hazırlanan analizde, global ve ulusal ekonomiye ek olarak inşaat sektöründe geçen çeyrek dönemle ilgili değerlendirmeler kapsamlı şekilde masaya yatırıldı.

Kovid-19 salgınından önce daralma sürecine giren inşaat sektörünün, pandemi senesinden sonra 2021 yılında ekonominin gösterdiği yüksek büyüme performansından faydalandığına vurgu yapılan analizde, yüksek kırılganlık içindeki sektörde, faaliyetlerin yatırım hızında gerileme ve yükselen girdi maliyetleri problemiyle beraber tekrar durma noktasına geldiği ifade edildi. 

Raporda yer alan değerlendirmelere göre; 2020'nin ilk çeyrek döneminde, maliyet yüküne ek olarak sert mevsim şartlarının da olumsuz etkisiyle karşılaşılırken, senenin geri kalanında en büyük...