25 / 04 / 2024

inşaat sektörü seçimden olumsuz mu etkilendi

inşaat sektörü seçimden olumsuz mu etkilendi

Kısa adı KİİTDER olan Kayseri inşaat işçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin sonucunda inşaat sektörünü olumsuz yönde etkilediğini vurguladı.

İnşaat sektörü ekonomik istikrar istiyor!

Ekonominin lokomotifi olarak nitelendirilen inşaat sektörü, yılın ilk 6 ayında yaşanan durağanlığı seçimlerin ardından telafi etmek istiyor.

İnşaat sektörü 2023 yılından umutlu! İşler hareketlendi, güven artıyor! Yeni Evim Kampanyası konuta talebi artıracak

Seçim öncesi inşaat sektörüne yönelik açıklanan destek ve kredi paketleri, inşaat malzemeleri üretimini de hareketlendirdi. İMSAD tarafından yayınlanan Ocak 2023 Raporu’na göre, önümüzdeki aylarda sektörü hareketli günler bekliyor.

Teknoloji inşaat sektörünü geliştirdi!

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na seçilen Murat Bayrak'ı ziyaret etti. Ziyarette inşaat sektörünün son durumu hakkında açıklamalar yapıldı.

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Batman’da piyasayı inşaat sektörü ayakta tutuyor!

Batman'da inşaat sektörü emlakçılar ile gayrimenkul sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Bazı semtlerde 350 ila 400 bin TL arasında alıcı bulan Batman’daki konutların fiyatları düşse de piyasayı inşaat sektörü ayakta tutuyor.

İnşaat sektörü 2015'i rekorla kapattı!

İki seçim süreci atlatan inşaat sektörü, 'bekle gör' döneminin ardından 2015'i de rekorla kapattı. 1.2 milyonluk satışa imza atan sektör bu yıl gaza basacak.

İnşaat sektörünün gelişmesinden 200 yan sektör etkileniyor!

Konut satışlarında ekim ayında başlayan artış, tüm inşaat sektöründeki canlanmanın habercisi. 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarıyla coşan sektör 200'e yakın alt sanayi için sürükleyici olacak.

İnşaat sektörü Erzurum'un lokomotifi!

1 Kasım seçimleri öncesinde yavaşlamaya uğrayan inşaat sektörü,siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı.

İnşaat sektöründe faiz indirimi beklentisi!

Uzun zamandan bu yana beklenen 1 Kasım seçimlerinin ardından ekonomide dengeler değişmeye başladı. Piyasalardaki hızlanma, maliyetinin yüzde 80’i dövize endeksli olan inşaat sektöründe de faiz indirimi beklentisini beraberinde getirdi.

Murat İldeniz: Seçimden sonra inşaat sektörü canlandı!

Kahramanmaraş Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz, yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar sonucu çıkmasının inşaat sektörünü de canlandırdığını söyledi.

İnşaat sektörü faiz indirimi bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından ekonomide dengeler değişmeye başladı. Piyasalardaki hızlanma, maliyetinin yüzde 80’i dövize endeksli olan inşaat sektöründe de faiz indirimi beklentisini beraberinde getirdi.

İnşaat sektörü ekonomiye katkı sağlayacak!

Uzun zamandan bu yana beklenen 1 Kasım seçimlerinin ardından ekonomide dengeler değişmeye başladı. Piyasalardaki hızlanma, maliyetinin yüzde 80' i dövize endeksli olan inşaat sektöründe de faiz indirimi beklentisini beraberinde getirdi.

Seçim sonuçları inşaat sektörünü canlandırdı!

Kahramanmaraş Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz, yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar sonucunu çıkmasının inşaat sektörünü de canlandırdığını ifade etti.

inşaat sektörü seçimden olumsuz mu etkilendi Haberi

inşaat sektörü seçimden olumsuz mu etkilendi

Kısa adı KİİTDER olan Kayseri inşaat işçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, gazetemize seçim sonrası inşaat sektörünün genel durumunu değerlendirdi. Kavaklıoğlu 7 Haziran genel seçimlerinin sonucunda hiçbir partinin hükümeti kuracak yeterli çoğunluğu elde edememesi ve 'Koalisyon Hükümeti'nin zorunluluk haline gelmesinin inşaat sektörünü olumsuz yönde etkilediğini vurgulayarak özellikle taşeron işçilere yönelik kadro vaatlerinin askıya alınmasına neden olduğunun altını çizdi... 


Başkent, seçim sonrası sandıktan çıkan 'Koalisyon Hükümeti' gerçeğini ve olası koalisyon senaryolarını tartışılırken, hükümet istihdam başta olmak üzere seçim beyannamesinde verdiği sözleri yaşama geçirmeye devam ediyor. Peki bu kapsamda seçim öncesi hükümet tarafından taşeron işçilerine yönelik verilen kadro vaadi yerine getirildi mi? Seçim sonuçlarından çıkan tablo 'Taşeron İşçileri' nasıl etkiledi? Taşeronlar hak ettikleri kadroya ve yaşam standartlarına kavuşabilecekler mi?...