27 / 04 / 2024

inşaat sektöründe en güçlü kadınlar

inşaat sektöründe en güçlü kadınlar

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

Güven endeksi hizmet sektöründe düştü, perakende ticaret ve inşaat sektöründe ise yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, güven endeksi Kasım ayında geçen aya oranla hizmet sektöründe yüzde 1 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 2,1, inşaat sektöründe yüzde 1,2 oranında artış gösterdi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim üstüne indirim! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün inşaat sektöründe indirim haberleri konuşuluyor. İnşattın en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatlarına dün de indirim gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Çimento fiyatlarına indirim gelecek mi? 

Rusya inşaat sektöründe son durum ne?

Rusya’da dev altyapı projelerini hayata geçiren en büyük inşaat şirketleri, Devlet Başkanı Putin’e bir mektup ileterek inşaat sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığını, sektördeki krizin "ülkenin güvenliği" de dahil olacak şekilde "kabul edilemez riskler" oluşturduğunu belirtti.

İnşaat sektöründe 5 müteahhit firma 161 milyar TL'lik iş üstlendi!

Türkiye ekonomisinde lokomotif sektör olan inşaat sektöründe, son 5 senede en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitler belirlendi. Türkiye'de en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitlere son 5 senede verilen 55 ihalede tam 161.3 milyar Türk Lirası tutarındaki işi 5 firma üstlendi. 

İnşaat sektöründe 2021 beklentileri!

Bir yılı aşkın zamandır etkisini gösteren pandeminin en çok etkilediği sektörlerin başında inşaat sektörü bulunuyor. İşte inşaat sektöründe ilk çeyrek beklentileri...

Almanya inşaat sektöründe normale dönüş süresi 11,1 olarak belirlendi!

Almanya'da koronavirüs salgınının sebep olduğu ekonomik krizin en fazla etkilediği sektörlerden hizmetler sektöründe 11,7 ayda faaliyetlerde normale dönüş beklenirken, inşaat sektöründe bu süre 11,1 ay, sanayi sektöründe de 10,1 ay olarak belirlendi.

İstanbul'da en yüksek kredi inşaat sektöründe kullanıldı!

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, İstanbul’daki finansal piyasaların analiz edildiği Mayıs 2020 Finansal Piyasalar İstanbul Ekonomi Bülteni’ne göre, İstanbul'da en yüksek kredi inşaat sektöründe kullanıldı...

Özbekistan'da inşaat sektöründe 824 yabancı şirket faaliyet gösteriyor!

Türkiye, Özbekistan'da yabancı sermayeyle en çok şirket kuran ülkeler listesinde 3'üncü sırada yer aldı. Özbekistan Devlet İstatistik Komitesi'nden yapılan açıklamada ülkede faaliyet gösteren 824 yabancı sermayeli işletmelerin, inşaat sektöründe faaliyet gösterdikleri belirtildi...

Türkiye inşaat sektöründe dünyada öncü!

TİM Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin, "Türkiye inşaat sektöründe dünyada öncü olmaya başladı. Çinli müteahhitlerden sonra dünyada en çok iş alan, en başarılı iş yürüten ülke pozisyonundayız'' diye konuştu.

inşaat sektöründe en güçlü kadınlar Haberi

inşaat sektöründe en güçlü kadınlar

Capital, 20 yıldır Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nı gerçekleştiriyor. Türkiye ekonomisi ve iş hayatına yön veren, sivil toplum kuruluşlarındaki öncü rolleriyle topluma örnek olan 30 güçlü kadının belirlendiği araştırma, ilham veren kadınların kriz döneminde dahi gruplarını büyüterek üretim ve yatırıma devam ettiğini gösteriyor. 

Capital Dergisi'nden Ayçe Tarcan'ın haberine göre; işte milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam sağlayan Türkiye'nin en güçlü kadınları...

EMİNE KAMIŞLI 
Esas Holding Başkan Yardımcısı

3 milyar dolar CİRO

Havacılık, gayrimenkul ve lojistik alanlarda yatırımlar olan holdingin hazine ve varlık yönetiminden sorumlu. Esas Sosyal'in altındaki kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alan Kamish, ailenin sosyal yatırım birimi Esas Sosyal'in başkanlığını yürütüyor. Türkiye'nin ilk kadın yatırım fonu TIKAD Yatırım A.Ş.'nin kurucularından ve fonun yönetim kurulu başkan yardımcısı...