20 / 04 / 2024

inşaat sektörüün sorunları nelerdir

inşaat sektörüün sorunları nelerdir

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat sektöründe yaşanılan sorunları masaya yatırdı. İnşaat ve yapı sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri rapor haline getirilerek, belediye başkan adaylarına sunulacak...

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı en güçlü 8 CEO'su!

Ekonomist Dergisi, Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'sunu açıkladı. Listede inşaat sektörünün genç ve güçlü patronları da yer aldı...

İnşaat sektörünün canlanması için strateji belgesi hazırlanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Malatya'da inşaat sektörünün nabzı ölçüldü!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MİMDER Başkanı Mustafa Duyar’ı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

2019 inşaat sektörünün toparlanma yılı olacak!

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi meclis üyesi Niyazi Gültekin 2018 yılında inşaat sektörünün en kötü dönemini yaşadığını, "2019 yılında ise sektörün yeni projeler üretmek yerine stokları tüketmeyi hedeflediğini" dile getirdi!

İnşaat sektörünün yaşayan en büyük zihinleri!

“Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” başlıklı listesi oluşturuldu. İşte inşaat sektörünün içerisinde yer almış isimler...

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de ele alındı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu inşaat sektörünün sorunlarını ele aldı.

inşaat sektörüün sorunları nelerdir Haberi

inşaat sektörüün sorunları nelerdir


Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat sektöründe yaşanılan sorunları masaya yatırdı. İnşaat ve yapı sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri rapor haline getirilerek, belediye başkan adaylarına sunulacak. 


GTO, genel ekonomik konular ve sektörlerin güncel sorunlarının dile getirilmesi amacıyla farklı zamanlarda ilgili meslek gruplarının katıldığı toplantılar çerçevesinde inşaat ve yapı sektöründeki sorunlar düzenlenen bir toplantı ile ele alındı. Toplantıda sektörün sorunları ve çözüm önerileri bir rapor haline getirildi. GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer başkanlığında yapılan ve inşaat sektörünün sorunlarının ele alındığı toplantının ardından oluşturulan 'Gaziantep İnşaat Sektörü Problemleri ve Çözüm Önerileri Raporu' belediye başkan adaylarına sunularak, sorunlara çözüm talep edilecek. 


GTO Başkan Yardımcısı Köksüzer’in başkanlık ettiği inşaat müteahhitleri, mimarlar, mühendisler, inşaat taşeronluk faaliyetleri, inşaat tesisat hizmetleri meslek komitelerinin katıldığı toplantıda Gaziantep inşaat...